ПовелиKozna futrola za Samsung Galaxy Ace negde vo Skopje??? Vo gtc nema nigde. Ne mora da e za samsung bitno e da pasuva.
Odnesi go vo nekoja mobilara i ke ti go sredat,pozdravZdr na site vo forumot imam mobilen SAMSUNG GT-E1170 i mi traze network lock ako ima nekoj da znae da mi pomogne fala unapred
ако има некој да ми каше некоја финта за самсунг чат, ако постојат финти воопшто,ми треба скајп апликација и ако имате други апликации споделете ги.Исто така споделете искуства што,како за телефонот?
малце со закаснување, но бев отсутна ... инаку го запишувам +38970000501 ... тој треба мислам тој и беше.. ама не ми го прифаќа! се враќа Unknown како ништо да не сум впишала -.-Неможеш да креираш нов?
http://forum.kajgana.com/threads/Флешување-декодирање-репарирање-апдејт-се-за-сервис.6867/page-129#post-4290575Zdr na site vo forumot imam mobilen SAMSUNG GT-E1170 i mi traze network lock ako ima nekoj da znae da mi pomogne fala unapred
Samsung 8530 Wave ти е подобар во перформанси, Galaxy Ace е на андроид.Samsung 8530 Wave ili Samsung Galaxy Ace
кој е подобар ?