Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

Член од
5 декември 2007
Мислења
428
Поени од реакции
5
секако дека може. стисни го копчето за гасење на тел (не го држи) и ке отидеш lock phone и ке го пишеш кодот. за нокиа најчесто е 12345 доколку не ти е променет.позз

Член од
6 јануари 2008
Мислења
1.907
Поени од реакции
726
имам самсунг Е250 ми падна додека трчав бев ептен во брзање и ми се изгреба да не знае некој како да ги тргнам гребаниците зш несакам да ми е таков по природа си чувам телефони....:jaj:

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
имам самсунг Е250 ми падна додека трчав бев ептен во брзање и ми се изгреба да не знае некој како да ги тргнам гребаниците зш несакам да ми е таков по природа си чувам телефони....:jaj:
смени маска.

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
како да префрлам контакти од SE во Nokia. Кога идам на send all само првиот ми го дава на наокиата како префрлен. Програмче некое?
симнуваш сониериксон писи суит од порталот на сониериксон, правиш синхронизација.
сите броеви ќе ти бидат или во аутлукот или во адрес букот од компјутерот.
ископирај ги во некој фолдер.
отвори ја мемориската преку телефонот како римувабл хард, иди во отхер и напрај фолдер Contacts.
таму ископирај ги сите контакти од фолдерот во компјутерот.
потоа иди во именикот и опшнс ќе видиш опција копи фром, кликни и ке ти се отвори опција копи фром мемори кардс.

Demon_Lord

May the force be with you!
Член од
11 септември 2008
Мислења
428
Поени од реакции
9
Имам samsung SGH-D900i ме интересира, дали некако можат да се менуваат теми,динамични позадини, да се инсталираат игри или програми, ако има кај можат да се најдат?

С

Спенсер

Гостин
Имам samsung SGH-D900i ме интересира, дали некако можат да се менуваат теми,динамични позадини, да се инсталираат игри или програми, ако има кај можат да се најдат?

еее вака, и ја имам Д900и,само можам да ти кажам МОЖЕ да се ставаат игри и програми,ама у пм,малце е сложено, теми НЕ може

сега и ја да прашам нешо, имам рутер линксус WIRELESS, имам и блутут за комп и имам Д900и,е,прашањето е, ДАЛИ МОЖАМ ПРЕКУ БЛУТУТ ОД КОМПОЈУТЕР,да зеам интернет,и да си сурфам на ТЕЛЕФОНОТ?? мислам разбравте, ај хеллппп!

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
ima tutorial, prelesno e za instaliranje na java na samsung.
a za temi, od s40 ima konvertor vo ffs format se temite za samsung, ali treba sistemski da se vleze za da se instaliraat.

Justice for All

Tempus fugit
Член од
17 јули 2008
Мислења
1.372
Поени од реакции
85
Имам Нокиа 6120 класик. Знаете ли некое програмче што би можел да го инсталирам (бесплатно) за да можам да ставам пасворди за влез во одредени фолдери, како на пример пораки. Фала.

Член од
20 септември 2008
Мислења
2
Поени од реакции
0
Може ова нема врска со мобилните али случајно да не има некој шема за токи-воки?

PI

Член од
16 февруари 2008
Мислења
36
Поени од реакции
1
Откако го апдејтував телефонот во 30,00,18 верзија не ми работи ни задната ни предната камера. Станува збор за Nokia N95. Има некој идеја што да направам? Го преинсталирав преку nokia software updater , но ништо .... да напоменам дека со претходната верзија се си беше во ред

Martin_GSM

бившиот torrent
Член од
13 април 2006
Мислења
2.076
Поени од реакции
68
ако си од скопје терај кај некро во алфа мобил нека ти направи Downgradе

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Имам една дилема ајде малку помош!

ЕЈ момци и девојки вака е работата, добив од т-мобајл некоја понуда како нивен редовен корисник да си изберам некое поклонче со некоја ситна доплата.
Е сега опциите ми се:
Nokia Е66
МDA COMPACT III
MDA VARIO III
Nokia N71.
За мобилните се разбирам и ок е си иам фаворит, ме мачи тоа што слабо се разбирам во овиа маливе PDA досега сум немал никаков контакт па ај ако има некој што се разбира повеке да ме посоветува.
Благодарам

Tanes

Ништо Море!
Член од
23 јули 2006
Мислења
664
Поени од реакции
6
Јас сум за Нокијата сакам да земам допрва ептен закон дизајн и она алуминиумсконо капаче..... слајдот е беспрекорен!!! Поготово белиот е ептен царски

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.887
јас од сите овие би земал MDA VARIO III ... има виндоус мобајл гпс ви-фи се што ти треба ... мада и нокиите имаат ама јас сум повеќе за виндоус мобајл

Kajgana Shop

На врв Bottom