С
Спенсер
Гостин
сони ериксон Z530i падна у вода,не се уклучува, решение????
Кој може да ми даде некоја страна кај што има бесплатни програмчиња за телефони со windows mobile 2005(поточно ipaqhw6915) e стварно
*#udri go od zid#сони ериксон Z530i падна у вода,не се уклучува, решение????
Со долни црти треба. Не ти е точен вака кодот.*#udri go od zid#
Da si kupis nov,da go pravis ovoj ne se isplaka?!сони ериксон Z530i падна у вода,не се уклучува, решение????
Е сега, јас имам 4 броја, на рилекс фемили.. Дали тоа значи дека треба да одбрерам 4 телефони или само 1?
a ако е 200 деанри сервисот, телефонот после тоа може во секое време 30 евра да го дадем минимум, ако се помачи и до 50 може да го продаде.Da si kupis nov,da go pravis ovoj ne se isplaka?!
Малку ми е чудно.. Кога потпишав договор зедов 4, значи сега потпишувам нов договор, и писмото кое ми стигна е во смисла да ја наградат мојата лојалност и соработка со t-mobile.Тоа значи дека треба да одбереш еден телефон....
маркетиншки трик.Малку ми е чудно.. Кога потпишав договор зедов 4, значи сега потпишувам нов договор, и писмото кое ми стигна е во смисла да ја наградат мојата лојалност и соработка со t-mobile.
Со потпишувањето на нов договор, а одбирам само 1 телефон не гледам како сум награден