Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Вчера вечер ... ми го украдоа телефонот Сони Ериксон w200 (ali na maskata pisuva k310)
Доколку некој од сопственициве на мобилари ... добие таков телефон на декодирање/или што и да е . . . нека прати ПП одма.

Фала однапред.:back:

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Uslugata se odnesuva samo na post-pejd korisnicite i cini 150 denari+19%DDV=okolu 170denari!
Fala. Znaci nisto. Nema vrska.
Novo prasanje :smir: : Od T-mobile, dali uste vazi ponudata 400 za 200 ili sega e samo 200 za 200? I daj kazete nekoja eftina ponuda za muabeti, bez razlika na koj mob operator, samo pri pejd da e. Tnx

Falcao

rossonero per sempre
Член од
28 мај 2008
Мислења
1.986
Поени од реакции
561
Aј ако знае некој да ми каже шо да направам. Имам број од космофон. Вчера 3 пати го промашив пинот(уште не бев при свест) и сега ПУКОТ го бара а картицата на која го има пукот никаде ја нема,цела куќа ја пребарав... Чаре некое ???

BUCH

---
Член од
4 мај 2008
Мислења
616
Поени од реакции
20
Aј ако знае некој да ми каже шо да направам. Имам број од космофон. Вчера 3 пати го промашив пинот(уште не бев при свест) и сега ПУКОТ го бара а картицата на која го има пукот никаде ја нема,цела куќа ја пребарав... Чаре некое ???

ке си идес во космофон и ке си казес со кој си зборел последните 3 пати или кој те фатил ако незнаес е тогас незнам со да ти казам

С

Спенсер

Гостин
ееее вака сега, имам самсунг Д900И, и си симнав е-бади месенџер, го инсталирав, се логирав еднаш писав на другари,и го исклучив,пробивам после пак да влезам нејќе, стој на стартинг е-бади,и не мрда, бробав реинстал и пак исто,застанува на инсталинг ленгвич, шо може да му е ??како да го направам??

Член од
6 јануари 2008
Мислења
1.907
Поени од реакции
726
имам самсунг е250 и мемориска картица на него ама картицата почна да ми прави проблеми после поврзуванјето со компјутер на моб немозам да ја отворам ми вика формат ај си викам еднаш ама почна нонстоп тоа да го прави пробувам кај сестра ми на Д900 сака пробувам на Г600 сака само на мојот несака и го ставам само тел без мемориската на комп ми го наога како читач за картици чаре некое ?????????

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
имам самсунг е250 и мемориска картица на него ама картицата почна да ми прави проблеми после поврзуванјето со компјутер на моб немозам да ја отворам ми вика формат ај си викам еднаш ама почна нонстоп тоа да го прави пробувам кај сестра ми на Д900 сака пробувам на Г600 сака само на мојот несака и го ставам само тел без мемориската на комп ми го наога како читач за картици чаре некое ?????????
*2767*3855# - ке ти го форматира телефонот, најверојатно некој системски фајл од компјутерот го зезнал телефонот, ако не помине така.
тогаш подари и ја картичката на сестра ти а за тебе купи си друга ;)

ееее вака сега, имам самсунг Д900И, и си симнав е-бади месенџер, го инсталирав, се логирав еднаш писав на другари,и го исклучив,пробивам после пак да влезам нејќе, стој на стартинг е-бади,и не мрда, бробав реинстал и пак исто,застанува на инсталинг ленгвич, шо може да му е ??како да го направам??
ги копираш и јар и јад фајловите така?

ако ја следиш се регуларно процедурата и не ти успева, пробај со некој друг јава месинџер, ако неќе ни така ресет на телефонот.

С

Спенсер

Гостин
*2767*3855# - ке ти го форматира телефонот, најверојатно некој системски фајл од компјутерот го зезнал телефонот, ако не помине така.

ги копираш и јар и јад фајловите така?

ако ја следиш се регуларно процедурата и не ти успева, пробај со некој друг јава месинџер, ако неќе ни така ресет на телефонот.

колку пари кај тебе ресетот??

Clen 7

Од Форумот
Член од
5 јуни 2007
Мислења
2.843
Поени од реакции
360
Sagem My721x

Го бива ли телефонов. Јаки ,салби страни???

Член од
6 јануари 2008
Мислења
1.907
Поени од реакции
726

фала ова помогна само да видиме за колку време :aplauz: :aplauz:

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Sagem My721x

Го бива ли телефонов. Јаки ,салби страни???
за цената се исплати, негативно е што нема резервни делови, во стил на маска, дисплеј, тастаура, батерија и полњач.
иначе доста чиста слика вади, викендов имав шанса да го разгледам.
декодирање за него е 900 денари ;) :pos:

*MC*

Печурче
Член од
26 февруари 2008
Мислења
344
Поени од реакции
0
Ако знае некој да ми каже како да префрлам слики, музика од PC на мобилен преку блутут.

Untak

Simply complicated...
Член од
16 јануари 2008
Мислења
441
Поени од реакции
68
Имаш ли bluetooth dongle (односно бљутут адаптерче за компјутерот) или пак вграден bluetooth во компјутерот?..Што телефон имаш, некои подржуваат само handsfree...software за блутут адаптерот?...:toe:
Кажи што имаш па радо ќе помогнеме...:salut:

Kajgana Shop

На врв Bottom