Значи за сервис била работата. Фала тиИли конектор за полнење или термистор, пре второто. Носи го во сервис ако имаш гаранција мора да го прифатат.
Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
Значи за сервис била работата. Фала тиИли конектор за полнење или термистор, пре второто. Носи го во сервис ако имаш гаранција мора да го прифатат.
Или пробај рестартирај га и пробај дали ќе се пуне тогај, ако не тогај обавезно сервисЗначи за сервис била работата. Фала ти
99%Значи за сервис била работата. Фала ти
Користам 9s, истиот телефон со 9pro минус NFC и со 48mp камера, од аспект на брзина, флуидност, gaming, камера, батерија тешко дека ќе најдеш подобар за парите, лета телефонот. Забелешка може само кај екранот, не е најдобар панел, се приметува послабо осветлување на бела позадина околу селфи камерата, ама не е воопшто лош, далеку од тоа.Дечки мала помош. Помеѓу xiaomi note 9 pro и huawei p40 lite? Или некој искуство со хиаоми?
Фала на одговорот.Користам 9s, истиот телефон со 9pro минус NFC и со 48mp камера, од аспект на брзина, флуидност, gaming, камера, батерија тешко дека ќе најдеш подобар за парите, лета телефонот. Забелешка може само кај екранот, не е најдобар панел, се приметува послабо осветлување на бела позадина околу селфи камерата, ама не е воопшто лош, далеку од тоа.
Имаш баКтерија? Ако немаш набави пошто во МК нема никад да најдешДечки промена на батерија на Google Pixel C таблет (доколку некој менува)?
Jas imam note 9 pro, voopsto ne sum zadovolen. Poveke mi koci od stariot telefon, ako ne se cisti redovno kes. Go restartiram cat pat za da se svesti. Ima ok kamera i ubav e na izgled i baterijata trae 2 dena a se polni za 15min, se drugo e loso.Дечки мала помош. Помеѓу xiaomi note 9 pro и huawei p40 lite? Или некој искуство со хиаоми?
100 denari obicnoto.Колку е стакло за Ајфон 7 плус?
Sent from my Mi MIX 2S using Tapatalk
Ресетрај го на фабрички или флешни EU ром, користам 9S, лета.Jas imam note 9 pro, voopsto ne sum zadovolen. Poveke mi koci od stariot telefon, ako ne se cisti redovno kes. Go restartiram cat pat za da se svesti. Ima ok kamera i ubav e na izgled i baterijata trae 2 dena a se polni za 15min, se drugo e loso.
Ne znam kakov e p40 lite ama jas imav p20 i maka mi e sto ne zemav pak huawei. Sekako ako ne ti preci toa sto nema official play store.
100 denari obicnoto.
Прегледај го приврзокот 269717
Немам бактерија, затоа пишав ќе разгледам после на Амазон или ебај/али ако најдам нештоИмаш баКтерија? Ако немаш набави пошто во МК нема никад да најдеш
Uf ova bese ekstremnoJas imam note 9 pro, voopsto ne sum zadovolen. Poveke mi koci od stariot telefon, ako ne se cisti redovno kes. Go restartiram cat pat za da se svesti. Ima ok kamera i ubav e na izgled i baterijata trae 2 dena a se polni za 15min, se drugo e loso.
Ne znam kakov e p40 lite ama jas imav p20 i maka mi e sto ne zemav pak huawei. Sekako ako ne ti preci toa sto nema official play store.
100 denari obicnoto.
Прегледај го приврзокот 269717