Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

Член од
29 септември 2015
Мислења
253
Поени од реакции
333
Или конектор за полнење или термистор, пре второто. Носи го во сервис ако имаш гаранција мора да го прифатат.

Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
Значи за сервис била работата. Фала ти

Член од
17 август 2012
Мислења
63
Поени од реакции
8
Дечки мала помош. Помеѓу xiaomi note 9 pro и huawei p40 lite? Или некој искуство со хиаоми?

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.858
Поени од реакции
10.230
Дечки мала помош. Помеѓу xiaomi note 9 pro и huawei p40 lite? Или некој искуство со хиаоми?
Користам 9s, истиот телефон со 9pro минус NFC и со 48mp камера, од аспект на брзина, флуидност, gaming, камера, батерија тешко дека ќе најдеш подобар за парите, лета телефонот. Забелешка може само кај екранот, не е најдобар панел, се приметува послабо осветлување на бела позадина околу селфи камерата, ама не е воопшто лош, далеку од тоа.

Член од
17 август 2012
Мислења
63
Поени од реакции
8
Користам 9s, истиот телефон со 9pro минус NFC и со 48mp камера, од аспект на брзина, флуидност, gaming, камера, батерија тешко дека ќе најдеш подобар за парите, лета телефонот. Забелешка може само кај екранот, не е најдобар панел, се приметува послабо осветлување на бела позадина околу селфи камерата, ама не е воопшто лош, далеку од тоа.

Фала на одговорот.

Член од
11 април 2012
Мислења
4.732
Поени од реакции
5.483
Дечки промена на батерија на Google Pixel C таблет (доколку некој менува)?

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.683
Поени од реакции
34.185
Jas imam note 9 pro, voopsto ne sum zadovolen. Poveke mi koci od stariot telefon, ako ne se cisti redovno kes. Go restartiram cat pat za da se svesti. Ima ok kamera i ubav e na izgled i baterijata trae 2 dena a se polni za 15min, se drugo e loso. :D

Ne znam kakov e p40 lite ama jas imav p20 i maka mi e sto ne zemav pak huawei. Sekako ako ne ti preci toa sto nema official play store.

Колку е стакло за Ајфон 7 плус?

Sent from my Mi MIX 2S using Tapatalk
100 denari obicnoto.

Screenshot_2020-10-07-10-30-48-749_com.android.chrome.jpg

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.858
Поени од реакции
10.230
Jas imam note 9 pro, voopsto ne sum zadovolen. Poveke mi koci od stariot telefon, ako ne se cisti redovno kes. Go restartiram cat pat za da se svesti. Ima ok kamera i ubav e na izgled i baterijata trae 2 dena a se polni za 15min, se drugo e loso. :D

Ne znam kakov e p40 lite ama jas imav p20 i maka mi e sto ne zemav pak huawei. Sekako ako ne ti preci toa sto nema official play store.

100 denari obicnoto.

Прегледај го приврзокот 269717
Ресетрај го на фабрички или флешни EU ром, користам 9S, лета.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Член од
17 август 2012
Мислења
63
Поени од реакции
8

100 denari obicnoto.

Прегледај го приврзокот 269717
:) Uf ova bese ekstremno :)

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Член од
22 мај 2010
Мислења
630
Поени од реакции
109
Мислење за самсунг С20 фе ?! Дали вреди за парите или што друго во тој ценовен ранг

Kajgana Shop

На врв Bottom