Потреба од “те сакам“?!

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
Само два патиии... па тоа е жално бе :uvo: јас не би можел да издржам вака.
Секој ден да ми го кажуват ова многу ќе сум среќен. Ти дава сила, храброст, среќа...
Јас го кажувам тоа по 2-3 пати неделно

Епа видиш, различно функционираме јас и ти. Ако тој ми кажува секој ден дека ме сака, јас ќе престанам да верувам дека тоа стварно го мисли. Сакам да почувствувам дека ме сака и дека ме посакува и дека му требам.

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Епа видиш, различно функционираме јас и ти. Ако тој ми кажува секој ден дека ме сака, јас ќе престанам да верувам дека тоа стварно го мисли. Сакам да почувствувам дека ме сака и дека ме посакува и дека му требам.
Е така :)

Златно правило во врска ... не кажувај и на девојката дека ја сакаш ... докажи и :smir:

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
Во тоа си во право ама јас ако и кажам те сакам сигурно и од неа сакам повратен одговор

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
Во тоа си во право ама јас ако и кажам те сакам сигурно и од неа сакам повратен одговор

Нека ти се погоди некоја што ќе те отера на едно место после второто лигавење па ќе видиш убаво :))

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
Нека ти се погоди некоја што ќе те отера на едно место после второто лигавење па ќе видиш убаво :))
Еххх... па нека го направи тоа ако сака. Ама потоа не сакам да ја видам. (ако ме повреди со тоа). :)

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Па кажувам ама ретко:)
Ако сум расположена може и неколку пати во денот. Ако не сум може да не кажам подолг период.
На моменти сакам да се чуствувам сакана и да ми се каже тој збор. Меѓутоа иако самиот збор не е мерило воопшто за љубов сепак убаво е кога ќе се слушне.

A освен кон љубовта, си кажуваме те сакам и со другарки. Нормално работа за женските пријателства:)

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.516
Поени од реакции
8.226
емиии... треба повеке време да помине за да тој ти докаже дека те сака... а и зашто да престанеш да мислиш дека тој стварно те сака? нема никаква потреба од тоа... а замисли па како би било кога никогаш не би ти викал дека те сака??? :helou::helou:

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
емиии... треба повеке време да помине за да тој ти докаже дека те сака... а и зашто да престанеш да мислиш дека тој стварно те сака? нема никаква потреба од тоа... а замисли па како би било кога никогаш не би ти викал дека те сака??? :helou::helou:
Или па нема да се видите 2 недели и ти му/и викаш те сакам а тој/таа на тебе ништо... Нели ке излезе како глупаво. Ке излезе оти НЕ ТЕ САКА

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Нешто најглупаво што сум слушнал е кога некој ќе почне да се жали како партнерот не му викал те сакам, или не му враќа на те сакам макар и со едно И ЈАС ТЕБЕ....Па не сите луѓе ја искажуваат љубовта на ист начин...АКо некого сакаш и силно веруваш во вашата љубов, тогаш ТЕ САКАМ ќе ти биде најмалку важно...Не се важни зборовоте, важно е она што е во срцето, без разлика дали се манифестира со ТЕ САКАМ или нешто слично

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
Нешто најглупаво што сум слушнал е кога некој ќе почне да се жали како партнерот не му викал те сакам, или не му враќа на те сакам макар и со едно И ЈАС ТЕБЕ....Па не сите луѓе ја искажуваат љубовта на ист начин...АКо некого сакаш и силно веруваш во вашата љубов, тогаш ТЕ САКАМ ќе ти биде најмалку важно...Не се важни зборовоте, важно е она што е во срцето, без разлика дали се манифестира со ТЕ САКАМ или нешто слично
Да ама толку ли се тешки овие 2 збора да се искажат и да те направат среќен и тогаш кога си тажен.
Изгледа некои не го разбираат тоа, или поточно се исто им е дали партнерот им рекол те сакам или не ама има луѓе кои навистина тоа го ценат и ѓи прават посреќни.

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Мислам дека тоа се гледа уште на почетокот на самата врска...Ако едноставно по еве да речеме 3 месеци не слушнеш ни едно ТЕ САКАМ од човек на кој ти цело време му се обраќаш токму со овие зборови, ќе сватиш дека едноставно не е за тебе поради тоа што сакаш некој/а кој/а ги искажува чуствата на поинаков начин....ете причина за врската да не продолжи и да се избегнат сите проблеми од стилот: во врска сме веќе 1 година а ниту еднаш ми нема речено дека ме сака...

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
Мислам дека тоа се гледа уште на почетокот на самата врска...Ако едноставно по еве да речеме 3 месеци не слушнеш ни едно ТЕ САКАМ од човек на кој ти цело време му се обраќаш токму со овие зборови, ќе сватиш дека едноставно не е за тебе поради тоа што сакаш некој/а кој/а ги искажува чуствата на поинаков начин....ете причина за врската да не продолжи и да се избегнат сите проблеми од стилот: во врска сме веќе 1 година а ниту еднаш ми нема речено дека ме сака...
Епа браво. Алал да ти е. Јас нема да можам да издржам ни 2 месеци а не па 1 год.

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
а замисли па како би било кога никогаш не би ти викал дека те сака??? :helou::helou:

Е добро де, и сеа не ми вика па не ми менува ништо. Уствари менува - оваа врска екшли ми трае!

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Епа браво. Алал да ти е. Јас нема да можам да издржам ни 2 месеци а не па 1 год.
Значи гледаш сепак е до тоа до кога сам ќе ја тераш врската...Кога ти не можеш со некоја која ниту еднаш нема да ти рече ТЕ САКАМ нема потреба од тоа да се мислиш дали имала она потреба од те сакам или не...Ако ти имаш потреба тогаш ќе најдеш некоја која е спремна да го кажува тоа онолку често колку што ти сакаш, и истовремено да го слуша онолку пати колку што она сака...

Е добро де, и сеа не ми вика па не ми менува ништо. Уствари менува - оваа врска екшли ми трае!
Ти си од оној тип на луѓе на кои не им се важни зборовите...Поточно мој тип...поздрав...:zver:

Едитирано од модератор: Користи ја опцијата измени ако сакаш да надополниш.

Член од
24 септември 2008
Мислења
450
Поени од реакции
14
Nemam potreba od tie zborovi. Povazno e da go pokaze toa so dela otkolku da go kaze. Inace jas na masko nikogas ne sum go kazala toa. Na prijateli da ama na decko ne.

Kajgana Shop

На врв Bottom