Сликите на Скопјаница

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Гулаб во лет додека сере би било подобро.
(Се извинувам за вулгарноста однапред) :D
Ако продолжиш да ја уништуваш темата ќе побарам од модераторите да ти дадат поени што казнуваат.

Со памет.

Член од
27 октомври 2013
Мислења
323
Поени од реакции
248
Шала на страна, солиден фотограф си :)
Фала ти. Фотографирањето ми е хоби веке 10 години. Без апарат нигде не излегувам. Најубавите и најинтересните фотки се прават кога најмалце очекуваш ;)

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Леле Браво........ со ваков коментар допридонесе до напредување на човековиот род....... дефинитивно;)
Мило ми е што во моето портфолио ќе можам да го приложам и твоево признание за исклучителен придонес во развојот на човековиот род :cool:

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Мило ми е што во моето портфолио ќе можам да го приложам и твоево признание за исклучителен придонес во развојот на човековиот род :cool:
Но запиши си правилно.......... напредување но во погрешна насока;)

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406
Немам услови да ги вдомам а и плус алергичен сум на животинско крзно. Стално додека ги сликам животинкиве носов ми е како фонтана :( .
Што се однесува до кученцава, јас ги преместив од влажното и ладно место на кое што ги најдов и ги оставив во едно дворче кај еден човек за кого знаев дека може и сака да ги вдоми.
Добро ти женско ли си или машко?

Ако си машко како што викаш дека си "алергичен" тогаш која будала која е машко би измислила ник за форум "Skopjanica"

П.С : Каков апарат користиш?

Член од
27 октомври 2013
Мислења
323
Поени од реакции
248
Добро ти женско ли си или машко?

Ако си машко како што викаш дека си "алергичен" тогаш која будала која е машко би измислила ник за форум "Skopjanica"

П.С : Каков апарат користиш?
Користам Sony NEX-7 so 18-55mm oбјектив. А што се однесува до никот, имаш право. Не чини, ама нема враќање :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom