pain_killer
Invictus
- Член од
- 27 јули 2007
- Мислења
- 4.538
- Поени од реакции
- 2.229
Како може некому да му биде досадно кога постои ЧДА
Мрзе ме да го тражам ама се иам смеано 4 дена за еден пост на лет-3 на прашањето КАКО СИ ГО МЕРИТЕ???? кога и објасни начин да си го измерат со помош на питагорова теорема.
Живот на куче.
Одамна тоа го разрешив.
Дечки денес прв пат во животот решив да постам.Сабајле доручав како што треба една кифла и кисела вода,но за ручек ја оплескав каснав јајце Се зареков сабајле дека ке постам и сега ми е неубо..Постев затоа што навистина сакам а не заради "модa" акако што прават некои..И сега да продолжам да поста или ...
Друже не е страшно, многу пати се имам заречено и ниеден ден не сум издржал до крај.Што има тука чудно?!
Пред 1 час почна да ми трола цпу-во поради туне ап, чаре?
што ти тропа не разбрав
да не си трудна
Знам дека не е време за смеење и постов беше најмалце наменет за тоа ама реченицава за Алачки на сета нервоза ме пресмеаЕве ја Адријана Алачки на Алфа.......си кажува рецепти си готви кур ја боли.
Бог постои безразлика дали некој верува или не. За тоа сведочи Православната Црква.
and yes, i forgot to tell you this.
When someone here, ask - "Where are you from", or like you - "Where from I'm coming!?", a verу common answer to that is: "Od na majka ti pickata!"
Вие двајца не сте нормални, тргајте лечете сеyou 2 old for me bye
Цела тема е Комшиите ги разбудив. Не легнувам денесВие двајца не сте нормални, тргајте лечете се
неможам да се смирам од смеење
Good brother tell me whear are you from, i'm you friend, do not a shy because this is Macedonia and you are welcome here because you are so hot on photos from you, i want to know who are you, tell me more about you?
Za takvite kako tebe samo bardovci i da te vrzat kratko oti se gleda deka si animal i toa wild