Може линк од темата, не можам да ја најдам?,,,,,
ЛинкМоже линк од темата, не можам да ја најдам?
Од памет ме извади
Ми украде еден потенцијален лајк
Можиш да ги наоѓаш темите по стрелката црвена кај тоа што е цитирано. Одма до цитираниот ник црвената стрелка. Не знам дали ме разбраМоже линк од темата, не можам да ја најдам?
Еве ти го вратив,сеа ќе се заангажирам да собериш уште некојМи украде еден потенцијален лајк
--- надополнето: 14 февруари 2012 во 22:55 ---
Можиш да ги наоѓаш темите по стрелката црвена кај тоа што е цитирано. Одма до цитираниот ник црвената стрелка. Не знам дали ме разбра
И друг пат ако не можиш по инбокс побарај
Така така....фала! А кога веќе се ангажираш дај заангажирај се да најдиме сала и да дојдиш на ова собирот......батали лајковиЕве ти го вратив,сеа ќе се заангажирам да собериш уште некој
Од кој филм е ова?
Не сум во тек кој е овој?
патос
Ултра бој, те молам кажи кое дете од овие шо се лизгаат си.Само ненормален може да помисли дека ова е во ред.Убаво ти вика Ханк, шо се праиш паметен кога не си?
Нормално е да се лизгаш на гробишта, покрај илјадници мртовци? Тоа нормално е, да се дереш како ненормален кај починатите.Три чисти немаш па уште кажуваш
Е аман де да не ги разбудат случајно или да не му сметаат..
Јас само ќе се надоврзам. Ич кур не ми чуе за гревови и мртовци, мене ми е жал за тие што секоја недела одат и чистат снег/лисја, и некој клошар повторно им го враќа снегот врз гробовите.
Да видам така кај дедо ми на гроб, ќе го чекам тој и ќе му скокнам, да го стегне срце од страв.
Не за друго, жал ми е за баба ми што секоја недела чисти и се ебава, за некои невоспитани дечишта традиции да почитувале.
Шо прај баба ти?
forum.kajgana.com/threads/Порака-за-Валентајн.58423Не сум во тек кој е овој?
I.. just.. well.. fuck.Еднаш во еден разговор со еден ми го зеде како референца Кака фудбалерот за постењето на Бог. Кака се прекрстувал кога ќе дадел гол и тоа е доволен доказ дека Бог постои, па дури и ми се развика дека се прам попаметен од Кака.
Јас за малку ќе имав секс во тројка,ми фалеа уште двајца.
Тоа на кое имаше 20 лајкови од напалени мажјаци?Избришана е темата за влакно не успеав да го копирам мислењето.На темата:"Дали сте имале секс во тројка..." одговорот од Мачорка:
Крик на душата“ од Сашо Борисовски.... звани Ориз
не ја читајте без дадена писмена изјава на нотаар потпишана од дваја сведоци и дури од како од куќата ќе се тргнат сите остри предмети, лекарства, ортоми и ќе ја исклучат струјата.
мене како на наивен љубител на книга ми ја утрапија истата ..... подоцна најмив луѓе да го пронајдат и да ми го донесат тој што ми ја даде и се смеев среќен додека го скалпирав
http://www.facebook.com/profile.php?id=1171028795
(профил на авторот)