Зимски рекреативен центар "Весели Гробишта" - Ѓ.Петров

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Ултра бој, те молам кажи кое дете од овие шо се лизгаат си.Само ненормален може да помисли дека ова е во ред.Убаво ти вика Ханк, шо се праиш паметен кога не си?

Нормално е да се лизгаш на гробишта, покрај илјадници мртовци? Тоа нормално е, да се дереш како ненормален кај починатите.Три чисти немаш па уште кажуваш :facepalm:

чкчк

Аргат
Член од
11 јануари 2012
Мислења
240
Поени од реакции
237
Ултра бој, те молам кажи кое дете од овие шо се лизгаат си.Само ненормален може да помисли дека ова е во ред.Убаво ти вика Ханк, шо се праиш паметен кога не си?

Нормално е да се лизгаш на гробишта, покрај илјадници мртовци? Тоа нормално е, да се дереш како ненормален кај починатите.Три чисти немаш па уште кажуваш :facepalm:
Ти држи вода муабетов,еве дури и лајк4е ке ти турам;)
Голем верник си?
Кога последен пат си бил во црква?
А се крстиш коа ке поминеш покрај црква?
Кажуваш молитва пред јадење,спиење?

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Ти држи вода муабетов,еве дури и лајк4е ке ти турам;)
Голем верник си?
Кога последен пат си бил во црква?
А се крстиш коа ке поминеш покрај црква?
Кажуваш молитва пред јадење,спиење?
Колку си ретардиран не ми се верува.Мора да се молам на колена в црвка, ко ќе јадам да се благословувам?

Па само ретардиран може да се санка покрај умрените, не треба да си многу паметен за да го знаеш ова.

чкчк

Аргат
Член од
11 јануари 2012
Мислења
240
Поени од реакции
237
Колку си ретардиран не ми се верува.Мора да се молам на колена в црвка, ко ќе јадам да се благословувам?

Па само ретардиран може да се санка покрај умрените, не треба да си многу паметен за да го знаеш ова.
Знам дека таму се имаат санкано генерации наназад да речеме дека пред 50-60 години,тоа им е таму ко традиција незнам што не ти е јасно.Што ти смета толку што децата се санкале таму,ако не си верник?

пс за лош тим навиваш:(

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Знам дека таму се имаат санкано генерации наназад да речеме дека пред 50-60 години,тоа им е таму ко традиција незнам што не ти е јасно.Што ти смета толку што децата се санкале таму,ако не си верник?

пс за лош тим навиваш:(
Абе не сум ни верник ни неверник, велам лудост е да се санкаш кај умрените.Сфаќаш?

И не забегувај од темава :)

чкчк

Аргат
Член од
11 јануари 2012
Мислења
240
Поени од реакции
237
Абе не сум ни верник ни неверник, велам лудост е да се санкаш кај умрените.Сфаќаш?

И не забегувај од темава :)
Ех младост лудост,нормално коа ке имаат и они деца ке им викаат дека тоа не е убаво ама кој ке ги послуша?
Овие сега се фини,порано "старите" краделе венци од гробовите за да се санкаат,а овие само се пуштаат по патот и галамат,и мислам дека не треба да им судите.:pipi:

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.374
Поени од реакции
4.917

Е аман де да не ги разбудат случајно или да не му сметаат..

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.795
Поени од реакции
8.818
Јас само ќе се надоврзам. Ич кур не ми чуе за гревови и мртовци, мене ми е жал за тие што секоја недела одат и чистат снег/лисја, и некој клошар повторно им го враќа снегот врз гробовите.

Да видам така кај дедо ми на гроб, ќе го чекам тој и ќе му скокнам, да го стегне срце од страв.
Не за друго, жал ми е за баба ми што секоја недела чисти и се ебава, за некои невоспитани дечишта традиции да почитувале.

чкчк

Аргат
Член од
11 јануари 2012
Мислења
240
Поени од реакции
237
Јас само ќе се надоврзам. Ич кур не ми чуе за гревови и мртовци, мене ми е жал за тие што секоја недела одат и чистат снег/лисја, и некој клошар повторно им го враќа снегот врз гробовите.

Да видам така кај дедо ми на гроб, ќе го чекам тој и ќе му скокнам, да го стегне срце од страв.
Не за друго, жал ми е за баба ми што секоја недела чисти и се ебава, за некои невоспитани дечишта традиции да почитувале.
Спомна некој дека ги чепкаат гробовите?-И на тие деца им почиваат највероватно некој блиски,тие го користат теренот (ако може така да се нарече) немаат никаков контакт со гробовите што не ви е јасно?

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.795
Поени од реакции
8.818
Спомна некој дека ги чепкаат гробовите?-И на тие деца им почиваат највероватно некој блиски,тие го користат теренот (ако може така да се нарече) немаат никаков контакт со гробовите што не ви е јасно?
И јас одам по тротоар, а автомобилот го користи коловозот, па кога ќе се акне во вир некој неписмен, јас сум накисната. Исто така.
--- надополнето: 15 февруари 2012 во 03:33 ---
Шо прај баба ти? :eek:
Магии, пази се.

чкчк

Аргат
Член од
11 јануари 2012
Мислења
240
Поени од реакции
237
И јас одам по тротоар, а автомобилот го користи коловозот, па кога ќе се акне во вир некој неписмен, јас сум накисната. Исто така.
--- надополнето: 15 февруари 2012 во 03:33 ---

Магии, пази се.
Децата не ги накиснуваат гробовите;)
Видеава се приватни, дај некако..
Еи стварно не се гледаат видеата,изглеа може добиле некоја забрана или слично.Не ми ги пушта и мене.

Kajgana Shop

На врв Bottom