Последен гледан филм со кратка рецензија

Член од
2 октомври 2008
Мислења
1.016
Поени од реакции
50
Yes Man

Филм со Џим Кери излезен декември 2008. Да не должам многу шо како .. муабетот е следен.. Џим ке треба на се да вели ДА или ке му се случат неубај работи. Така почнуват многу глупости да се дешават .. ке легни со 70 годишна хорни сосетка, ке му дава на сите кредити во банката кај шо работи итн.
Интересно филмче во секој случај 8/10 од мене оценка. А и незнам оти го изнапишав ова , од трејлерот се ке видите и сватите шо како.

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Филмот се викаше "Семејството на Ќетрин"
Филмот го гледав највеќе поради глумицата Џулија Робертс добар филм беше ми се допадна приказната беше вака Кетрин беше мала и имаше своја добра другарка Фиона и потоа кога почина мајка и со татко и замина кај својот чичко и таму порасна
додека татко и замина во друга земја потоа стана угледна личност и повторно се врати во селото кај што ја пронајде својата вистинска љубов но во градот беше верена за еден од најбогатите граѓани во Њујорк и кога Џон отиде во градот кај неа се бакнаа и вереникот на Кетрин ги виде и така таа врска се раздели и си останаа Кетрин и Џон засекогаш заедно
малце напишав тоа најважното за да не должам многу:)

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Legendary Assassin

Слушајте го гласот на Американецов во трејлерот, три реченици кажува и го заебува цел трејлер:pos::pos:.

Инаку ова е филм со кинески боречки вештини, и добро е што има се повеќе вакви филмови (каде што се почитува закон за гравитација), а се помалку со летање, глупости итн. Инаку сцената на роденденот внимателно гледајте ја...

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.643
Поени од реакции
34.057
Dragonball Evolution

OK филмче. Како фан на приказната ми се допадна. Тука таму некое специјално ефектче.
Само актерската екипа им беше промашена. 7/10.

Crunk: High voltage

:cry:

Промашен звук. На моменти мислам гледав заебанција од филмот.
Лошо. Ептен претераа. Првиот беше легендарен. 5/10.

Push

Scy fi филмче. Интересен. За луѓе со супер моќи.
Гледање напред во иднината и такви заебанции.
8/10 ради Дакота Фенинг.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Another Cinderella Story

Да, типичен тинејџерски филм, со веќе видена приказна, но мене многу ми се допадна, ме опушти филмов, така што го гласам со 10/10.:pipi:

Песимист

Добро информиран оптимист
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.676
Поени од реакции
181
Мr.Brooks

Најс факинг муви фала богу после толку време да начекам ваков филм после number 23,fracture,zodiac и слични стварно ми требаше нешто вакво и не пишувам рецензија само ке ви кажам вач ит нема да зажалете.:toe:

devojka111

i'm real
Член од
28 декември 2008
Мислења
1.937
Поени од реакции
148
По долго одложување конечно го гледав Twilight

Интересна невообичаена љубовна приказна, базирана врз истоимената новела на Stephenie Meyer...
До женската популација: најмалку заради што треба да го гледате филмов е главниот актер:wub:

CueBaLL

Schizophrenic
Член од
7 декември 2008
Мислења
1.137
Поени од реакции
34
Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.708
Поени од реакции
13.389
Горе доле, недела на филмови со Николас Кејџ.
По National treasure 1 и 2 (кецот е секогаш подобар од двојката:)) денес го гледав МАндолината на капетан Корели. Филмов ме натера повторно да помислам дали вреди понатаму да ги негирам некои работи во врска со животот. Љубовта е чудна работа. Таа не се раѓа туку се трансформира. Случката помеѓу Мандрас, Пелагија и Антонио Корели одлично е опишана. Преубав филм со чувства толку силни а сепак едноставни. Препорачливо за гледање во друштво на дечкото/девојката обавезен за луѓе кои ја сакаат романтиката. Една надпросечна 9/10 за филмов.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.643
Поени од реакции
34.057
Fanboys

Хаха, иако тапа хумор, уште еден филм во стил на road trip, ме насмеа.
Hardcore Star Wars fans, кои ќе ја минат цела држава во комбе да го открадат новото продолжение на стар ворс, односно први да го гледат.
6/7 од 10.

Тuristas

Oчекував повеќе хорор. Повеќе адреналински сцени. Тапа.
Акција филм. Група американци го посетуваат Бразил, каде ќе бидат киднапирани/наседнати и ќе ги отворат за органи.
Unrated е кул барем, на една јака пичица ја отвара и го вади бубрего. :D
Арен е, 6/10

Песимист

Добро информиран оптимист
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.676
Поени од реакции
181
Street Kings

Тоа па тоа америка на квадрат главната улога полицаец (разбијач) има малку проблеми со алкохол праве неколку грешки заташкуват ги работите внатрешна контрола и тоа е добар филм онака да се олабавеш има и доста акција и така....натака гледајте.:violent1:

Член од
29 јуни 2008
Мислења
460
Поени од реакции
27
Underworld: Rise of the Lycans

Нешто поќе очекував од филмот. Црна дамка остај на серијалот.
Сепак не беше комплетен промашај, ама спореден со другите 2 дела многу заостанва.

Приказната ни е добро позната на сите мислам, али ај ради реда..
Борба помеѓу 2 бесмртни клана, врколаци и вампири.
Ова е трет дел, додека во другите два дејството беше во сегашноста, во овај е раскажано како започна долговековната војна.

6/10

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Push

Scy fi филмче. Интересен. За луѓе со супер моќи.
Гледање напред во иднината и такви заебанции.
8/10 ради Дакота Фенинг.
Не го гледав цел досада од филм невидена :toe:.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Driven to kill-2009.

Последните неколку филмови од Стивен Сигал беа глупости чисто ѓубре, ама овај филм го поправа просекот. Филмов е добар затоа што има тежина приказна, ми се допадна звукот од хармоника кога Стивен Сигал ги крши од ќотек другите, не ми се допадна сцените каде што се истура мозокот од главата на вратите со помош на куршум. И иако е премногу реално стварно нема потреба да го гледа човек тоа.
Се на се добар филм, со премногу насилство.

Kajgana Shop

На врв Bottom