Поплаки

Член од
23 август 2010
Мислења
39.966
Поени од реакции
116.590
Фенер крвта да ви ја ебам, ГГ ќе ве пише човек и тек тогаш нема гол да дадете неспособни едни.[DOUBLEPOST=1393271262][/DOUBLEPOST]
Фенер крвта да ви ја ебам, ГГ ќе ве пише човек и тек тогаш нема гол да дадете неспособни едни.
Што тропа глупости овој Стефан и јас не знам, Фенер златна екипа се, само голови на гости клаваат.

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549

И по не знам кој пат кошарка нерешено ми завршува...
Па пичка ви матер,не знам колку пати во последните месеци ракомети,кошарки ми завршуваат нерешено....па милионер ќе бев да ги бркав на X.....
Да одлепи човек...:facepalm:
Шта речи коју пораку послати?
Отсега дупли шанси ќе играм,подобро 50 денари плус на ливче отколку да се случуваат вакви :гомце:(тогаш двојки ќе излегуваат):pos:
Не бе неам среќа,се ќе направам како треба и ќе скини една....не сум за оваа работа јас...ако немаш среќа џабе е...:icon_mrgr:

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.694
Поени од реакции
88.679
Да им ја ебам пичката мајчина на Наполи. Да неможат да ја тепат една Џенова кои глави играчи им се Де Чеље, Мота, Антонини, Матузалем, а главен воџа им е Гасперсон.... ПУ ЈАЗК :place:

Член од
12 септември 2008
Мислења
746
Поени од реакции
533
31.jpg
Ех јебига, некни барса т2 денес наполи т1. Си го бришам типов од опција, ако сака и 5 коеф нека почнат да даваат

Ф

Фил Ајви

Гостин
И по не знам кој пат кошарка нерешено ми завршува...
Па пичка ви матер,не знам колку пати во последните месеци ракомети,кошарки ми завршуваат нерешено....па милионер ќе бев да ги бркав на X.....
bet city

Член од
23 август 2010
Мислења
39.966
Поени од реакции
116.590
Што да му ебам на Додиг а? Се женско може? 6-3 у тај брејкот у прв сет за него и 8-6 го изгуби. Цели три сета не му направи ниту еден брејк на факинг Стаковски, еееј Стаковски пичка ли му материна, па против Федерер и Надал да играше три сета ќе направеше макар еден брејк. Глуп, неспособен усташ, мрш таму у Меѓугорје да бркаш муви, не си ти за тенис.

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
Манчестер,Манчестер ват д фак ис вронг вит ју?:)
На дупла шанса не можам да ги фатам кретените....
Не планирав да ја играм,ама за инает на јужните педери ја изиграв и нормално Јунајтед мораше да заеби.....

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
Шта речи , последна на тикет ја чекаш у 2 сабајле, 1.20 коефициент .. веќе видено и доживеано милион пати...
dfdf.jpg [DOUBLEPOST=1393465734][/DOUBLEPOST]И тука за 1 ... веќе видено
sdsdsd.jpg

Последно уредено:
Член од
23 август 2010
Мислења
39.966
Поени од реакции
116.590
Peya/Soares
Се би разбрал ама од Освалд и Гарсија Лопез да изгубите стварно не можам да разберам, од најголемите кретени во дубл конкуренција дозволивте да изгубите, и тоа после водство од 1-0 во сетови и со само една ебана брејк шанса за тие инвалидите која секако ја искористија во вториот сет. Неам коментар, би им забранил тенис на овие да играат.

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1737-5540621-1165

7 у низа... ич криво не би ми било ако паѓам на некој тотал анонимус, ама две недели по ред паѓам на фаворити, пред две недели на Бушар, Павличенкова, Ли На, минатата недела на Алмагро, Радванска, Ерани/Винци и сеа на овие. :facepalm:

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.541
Поени од реакции
17.958
Кошарка ми заврши нерешено ,не ми се веруа која мувла сум,Барса гробот да ви го ебем ја ,и да биде уште полошо тепаа на продуженија.

Член од
12 септември 2008
Мислења
746
Поени од реакции
533
Кошарка ми заврши нерешено ,не ми се веруа која мувла сум,Барса гробот да ви го ебем ја ,и да биде уште полошо тепаа на продуженија.
Не си единствен, единствено мака ми е шо ова е 7ми ден по ред (со исклучок на вчера) да ме турка по само една утакмица на тикет...
2345.jpg

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.541
Поени од реакции
17.958
Не си единствен, единствено мака ми е шо ова е 7ми ден по ред (со исклучок на вчера) да ме турка по само една утакмица на тикет...
Прегледај го приврзокот 85445
Оф мори мајко,а се мислев едно време си викам,море дан праат турциве беља,ама ај си викам нема.Исто се мислев хендикеп 1 да ја играм,ако ништо друго секако имаше солиден коефицент.бе бе џабе три ко не иде, ако немаш среќа,ништо работа.

Член од
12 септември 2008
Мислења
746
Поени од реакции
533
Оф мори мајко,а се мислев едно време си викам,море дан праат турциве беља,ама ај си викам нема.Исто се мислев хендикеп 1 да ја играм,ако ништо друго секако имаше солиден коефицент.бе бе џабе три ко не иде, ако немаш среќа,ништо работа.
But that's not all folks...
Ако си тепа суарез вечерва ќе имам уште еден тикет со една промашена :tapp:
12345.jpg

Kajgana Shop

На врв Bottom