Поплаки

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
На Робредо на 1-0 во сетови и 5-3 му ја свртеа и ме заеба за 50е..
Сега ја чекав Виљареал последна икс во кец за 30е и прво завршува 0-0 се отепаа од напаѓање и на крај примаат безвеза гол од умрениве Селта :tapp:
Прекината е бе.. ако не ја продолжат 1 квота... или не ?

А

Атомската мравка

Гостин
Прекината е бе.. ако не ја продолжат 1 квота... или не ?

Не ги гледав последниве минути кога ја прекинаа, и зошто ? :eek: на вилијам хил ми пишува лост како да си е завршена ваљда..

А

Атомската мравка

Гостин
Хаха сега гледам на теренот од публиката фрлиле солзавец затоа е прекината, малце им е ова требало рачна бомба да им џитнат идиоти :D инаку во 87 ја прекинале треба да пишува void а не lost според ова чим не ја доиграле. Можеби малце време но сепак имало некакви теоретски шанси ама вил хил и се е можно

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Фиорентина на дупла шанса последна. Од офсајд беше вториот гол на Интер, 3 порази по ред имаа во гости, немаа победа на гости од септември мислам и баш сеа победија.

A бев убеден за жениве дека и Кербер, а посебно Халеп ќе добијат, ама имаа над 1,6 коефициент па не ми се ризикуваше, сеа нервирај се.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.541
Поени од реакции
17.958
Нема спас за мене џабе е све ко не де не иде.
На едно за 2000,Севиља_Валеснсија,дербито на кое увек имало голови ама ете чим го иам ја на тикет,се укочи 0-0:facepalm:.На друго за 1500 Виљареал,и за да биде викендов комплетен Леверкузен:гомце::tapp:.

Член од
5 октомври 2012
Мислења
1.957
Поени од реакции
1.172
посерем ти се директно на виолински кључ , јебем ли ти сунце калаисано, како е могуче од толку фаворити да се забијам на . виљаерал , севиља ,ланус , феенорд , :tapp: rsz_411.jpg rsz_3.jpg rsz_14.jpg rsz_2.jpg

Член од
14 април 2012
Мислења
32.988
Поени од реакции
67.816
@CurvaSudMilano

Ја тебе другар, искрено те сожалувам.

Исиње излезе еден на еден со голманот на Сасуоло, и го промаши голот. На Пандев му фати добра топка голманот на Сасуоло, па Наполи тресна пречка, па пак Инсиње имаше добра шанса од контра, со 2 отворени играчи, тој тргна сам да завршува.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
@CurvaSudMilano

Ја тебе другар, искрено те сожалувам.

Исиње излезе еден на еден со голманот на Сасуоло, и го промаши голот. На Пандев му фати добра топка голманот на Сасуоло, па Наполи тресна пречка, па пак Инсиње имаше добра шанса од контра, со 2 отворени играчи, тој тргна сам да завршува.
Ова е еден од оние денови кога нејќе да даде спортската па и светов наопаку да се преврти.Јас можам да се кладам и дека по два пенали да им досудиле на Андерлехт/Наполи и Монс/Сасуоло немаше ни еден да биде искористен.И на Наполи и на Андерлехт вториот гол падна доста рано во второ полувреме и со судиското продолжение на двете утакмици имаше буквално цело полувреме за да падне еден мочан гол ама кога не ти е пишано да фатиш нема да фатиш.Интер во очајна форма и без победа на гостински терен од времето на Рекоба најде да победи кај Фиорентина која што се наоѓа во доста добра форма.

Член од
12 септември 2008
Мислења
746
Поени од реакции
533
4000 уплата.... како бев сигурен на оваа дека ќе влезе 3+ тоа чудо едно...
bet.png

Kajgana Shop

На врв Bottom