Поплаки

Член од
14 април 2012
Мислења
32.992
Поени од реакции
67.829
Ради вакви работи престанав да се кладам.

Член од
15 февруари 2012
Мислења
2.680
Поени од реакции
1.805
Ме поеба мене лион за 1000че , играв на тепка 6-7 утакмици од 2-3 гола... Имам над 50 ливчиња вака што ме заебале..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Изиграв три утакмици од лига европа 2+ а претходно кошарките ги фатив..и од сите утакмици кои влегоа 2+ баш Лион и Валенсиа ги пишав и тие 1-0, 0-0..класика..некои црни демони ме прогонуваат изгледа не знам што е ова..едноставно не заслужив да ми се случува ова и заслужив барем еднаш да фатам , барем еднаш...страмота , не знам што му згрешив на црните демони и на се останато..не знам

Член од
25 јуни 2007
Мислења
2.307
Поени од реакции
1.134
Значи ова е неверојатно у задњи 3 дена 7 ливчиња со по една промашена. Другпат барем уплатата си ја вадев коа ќе имав ваква серија сега ни тоа. Прво нек се носат у 3 лепе Генк, кои дома губат од мизерниот Анжи, после нек се носта у 3 лепе Фиорентина кои примаат гол во 90 минута од Есбјерг, исто така нек се носта у 3 лепе и Шахтјор, а од претходните денови нек се носта у 3 лепе Пеја и другар му у дабл, Марфи у сноокер. Сите овие се тие по една, со исклучок на Генк и Фиорентина кои на по 2 ливчиња беа таа едната што зезна. Не бива и не бива.

Член од
2 јануари 2011
Мислења
1.568
Поени од реакции
1.016
Butorac E. / Klaasen R. браво, успеавте да изгубите од Anderson K. / Ebden M. на кои ова им беше втор меч заедно, прв сет двапати прават брејк и не успеваат да го земат сетот, во решавачкиот сет имаа водство од 8-6 и сервис за 9-6 и 3 меч топки ама си ебал маме Марфи знае како да изрежира, изгубија 11-13, отидоа 4800.

Член од
3 јуни 2013
Мислења
1.944
Поени од реакции
1.192
Ајде и јас да се поплачам,белким ќе ми тргне од утре во новиот месец.Значи скоро секој ден овој месец се ќе пишам некоја која ќе ме заебе и ќе ме кутне.Еве како денес со овие Бешикташ(не можеа ниту еден смрден гол да дадат),вчера со Фјорентина(им израмнуваат во 90 минута),ако го направев вистинскиот избор и ги одбегнев сите предадени и наместени и смотани утакмици јас овој месец ќе бев во профит од 100 000,а сега сум во загуба од 2000 денари за цел месец.

Член од
2 јануари 2011
Мислења
1.568
Поени од реакции
1.016
Butorac E. / Klaasen R. браво, успеавте да изгубите од Anderson K. / Ebden M. на кои ова им беше втор меч заедно, прв сет двапати прават брејк и не успеваат да го земат сетот, во решавачкиот сет имаа водство од 8-6 и сервис за 9-6 и 3 меч топки ама си ебал маме Марфи знае како да изрежира, изгубија 11-13, отидоа 4800.
same shit different day, пресликан меч со оној од сабајле, двапати прават брејк во првиот сет и го губат во тајбрејк, го добиваат вториот сет, и третиот сет стара песна, кога се игра тај брејк или решавачки сет во 99% не сум добитен, а шансите би требало да се негде 50-50
http://www.rezultati.com/utakmica/CYYTFuWD/#detalji

Член од
23 август 2010
Мислења
39.966
Поени од реакции
116.590
same shit different day, пресликан меч со оној од сабајле, двапати прават брејк во првиот сет и го губат во тајбрејк, го добиваат вториот сет, и третиот сет стара песна, кога се игра тај брејк или решавачки сет во 99% не сум добитен, а шансите би требало да се негде 50-50
Дај да седнеме на кафе некој ден да си помуабетиме, имаме што да си кажеме очигледно е тоа. Може да ги викнеме и Џони, и Lowe, не се и они далеку.

Член од
2 јануари 2011
Мислења
1.568
Поени од реакции
1.016
Дај да седнеме на кафе некој ден да си помуабетиме, имаме што да си кажеме очигледно е тоа. Може да ги викнеме и Џони, и Lowe, не се и они далеку.
ќе ни требаат 5-6 дена да си искажеме маките

Член од
23 август 2010
Мислења
39.966
Поени од реакции
116.590
ќе ни требаат 5-6 дена да си искажеме маките
Еве денес Новак ме заеба, али небитно тоа, туку веќе месеци уназад ме заебува тенисер после добиен прв сет, или после водство од 1-0 во сетови и брејк во вториот, или брејк во третиот сет. Не знам што се дешава, некој опасен малер тера, еве пред некој ден Кејс ја чекам води 3-0 у третиот сет, го изгуби 6-4, и тоа таа другата двете брејк шанси од прва ги искористи, а Кејс имаше 3 од 1000 брејк шанси. Пичка ли му матер, како не затера една добра серија така не разбирам, да зареди 5 дена да фаќам, и да ми прават пресврти моите тенисери/тенисерки, или екипи у фудбал/баскет сеедно...

Архивист

Ултрас
Член од
10 мај 2007
Мислења
2.926
Поени од реакции
608
ќе ни требаат 5-6 дена да си искажеме маките[/quote
Е баш и кај мене истото се случувва во тај брејк и секогаш губи мојот. Кога ке дојде тај брејк готово знам дека губи.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.966
Поени од реакции
116.590
Абе лани Кербер на Вимблдон, од 5-1 изгуби 8-6 во тај брејкот, а имаше водство од 1-0 во сетови, значи ќе го добиеше мечот, уште 2 ебани поени и требаа. После нормално го изгуби мечот. А иначе до сеа најболно заебување така во тај брејк што сум чул беше пред едно 5-6 години, едно другарче што тренираше со мене ја чекаше Бартоли задња на тикет за голема добивка, преку 10к му беше добивката, и оваа води 1-0 во сетови и 6-0 во тај брејкот, го изгуби 8-6 и го изгуби мечот потоа. Овој не можеше да тренира цела недела, ко попарен беше.

П.с. Највеќе од се мразам кога некој ќе ми каже: Еј ајде бе ќе биде подобро, ќе те фати добра серија сега, чим до сега била лоша ќе дојде и добрата. Кур ќе дојде, само полошо и полошо станува.

Член од
2 јануари 2011
Мислења
1.568
Поени од реакции
1.016
Еве денес Новак ме заеба, али небитно тоа, туку веќе месеци уназад ме заебува тенисер после добиен прв сет, или после водство од 1-0 во сетови и брејк во вториот, или брејк во третиот сет. Не знам што се дешава, некој опасен малер тера, еве пред некој ден Кејс ја чекам води 3-0 у третиот сет, го изгуби 6-4, и тоа таа другата двете брејк шанси од прва ги искористи, а Кејс имаше 3 од 1000 брејк шанси. Пичка ли му матер, како не затера една добра серија така не разбирам, да зареди 5 дена да фаќам, и да ми прават пресврти моите тенисери/тенисерки, или екипи у фудбал/баскет сеедно...
Во фудбал ме има паѓано Бешикташ 2+ цела утакмица 1-0 од втора минута, кошарка Цска со Олимпјакос финалето пред 2-3 сезони кога изгубија Цска после 15 разлика водство во 3 четвртина, одбојка пред 2-3 месеци Динамо Казан жени водство 2-1 во сетови и 23-19 во четвртиот сет, тенис да го земе сетот водство од 6-1 во тајбрејк загуби 6-8, ракомет на 3 минути пред крај водат 3 разлика и завршува нерешено, и најзаебани 2 дена кои ги памтам пред 5-6 месеци на бет365, 4-5 тениси играни сингл сите изгубија после водство од 1-0 во сетови, утредента 2 тенисери играм да го земат првиот сет двата водат со брејк(едниот имаше и 30-00 на 5-4) и двата изгубија во тајбрејк и еден пинг понг загуби од 9-6 или 9-7 водство во последниот сет[DOUBLEPOST=1393630463][/DOUBLEPOST]
Абе лани Кербер на Вимблдон, од 5-1 изгуби 8-6 во тај брејкот, а имаше водство од 1-0 во сетови, значи ќе го добиеше мечот, уште 2 ебани поени и требаа. После нормално го изгуби мечот. А иначе до сеа најболно заебување така во тај брејк што сум чул беше пред едно 5-6 години, едно другарче што тренираше со мене ја чекаше Бартоли задња на тикет за голема добивка, преку 10к му беше добивката, и оваа води 1-0 во сетови и 6-0 во тај брејкот, го изгуби 8-6 и го изгуби мечот потоа. Овој не можеше да тренира цела недела, ко попарен беше.

П.с. Највеќе од се мразам кога некој ќе ми каже: Еј ајде бе ќе биде подобро, ќе те фати добра серија сега, чим до сега била лоша ќе дојде и добрата. Кур ќе дојде, само полошо и полошо станува.
Ана Иванович мислам дека има губено меч од 5-1 и 40-15 водство

Последно уредено:
Член од
14 април 2012
Мислења
32.992
Поени од реакции
67.829
Не ми се збори на темава.

- од 17-та минута ми останува утакмица 1-1 која ја имам GG3+.
- пред некој вечер оној слепецот промаши чист зицер, празен гол, она и Велбек би го погодил.
- Се случи на утакмица која ја имав уплатено во живо судијата да се повреди баш кога екипата на која уплатив почна да прави голем притисок за да поведе.
- Селта Виго ја напика Севиља цела утакмица на нивна половина и тоа во гости.
- Прв пат Ферер го тепаше Надал ја кога го играв
- безброј пати тенисери предавале кога води тенисерот на кој сум уплатил, никако обратно.
- безброј пати голманот на противничката екипа брани некои неможни ситуации, а противничката екипа ЕДНАШ ке помине центар и ке дадат гол
- пречки, стативи, вадење од гол линии и да не зборам. ПСЖ дур сум жив ке ја зборам 1-1 што заврши кога голманот спаси преку 40 шута во гол.
- Емпорио Армани цело утакмица губат, на 50 секунди при крај, Уникаха 2 брзи напади им подарува, и слепецот со тројка од позиција надвор од баланс погаѓа за победа.
- На 200 денари ја имав цела Германија GG3+, и мртвите Дортмунд не можеа ебан гол да дадат цела утакмица, ебати вице шампиони у ЛШ.
- Последно, Реал 2-ка што го пишав у Генерална за 10 000 уплата, идам у чаршија да ја пуштам, на банкомат да извадам пари, ми ја голтна картичката. Крај бе.

Вака до утре можам, титула баксуз на годината, затоа, по 100, по 200 денари, и мирна глава.

Член од
17 јуни 2012
Мислења
1.934
Поени од реакции
2.438
Е помалер од мене нема,пред едно 5-6 години играм во тогашна Депортиво кладилница сега ја затворија кај мене,мораше услов 4 утакмици и ги играм 3 фудбал полувреме-крај ги фаќам и го ставам Надал-Цонга 1.01 коеф. (тогаш Цонга никој не го знаеше) и нормално изгуби.Пробав да си гризнам од курот ама неможев!

Kajgana Shop

На врв Bottom