Поплаки

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
Ебате Ботовите 2 Пенала промашени алооо АМАТЕРИ !!! Па и стативи и шанси 1на1 ... Курац што ќе фатам пак 4 нула у нула...кај е топломерот.

xssx.jpg

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.805
Поени од реакции
44.117
Кардиф - 1
Вест Хем - ГГ
Бордо - 1
Нирнберг - 1
ПСВ - 2

Ме разочара Оле. (n)

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.541
Поени од реакции
17.958
Палермо семката мафијашка да ви се сотре,никад у Сериа А да не влезете.

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
ссс.jpg
1400 ме коштат овие дегени без Историја, а сега и без медал, ебате самобендисаните...

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Мамицата да му ја изнаебам на сите играчи на Барселона..каков гаден клуб господе не ми се верува..ги пишав против Леванте 2-јка завршва 1-1, по неколку дена ги пишам против Леванте 1X, како за инает победваат 1-4, ги пишам против Валенсија 1 губат 2-3, ги пишам против Сити 1X и нормално се разигруваат како за инает победваат 0-2, и денес ги пишав двојка на силна уплата и губат 3-1 и како дрогирани играат:facepalm:..не ми се верува никако неможам да ги фатам..

Член од
14 април 2012
Мислења
32.988
Поени од реакции
67.816
Mлад да си умреш, Дортмунд, таа што ми беше посигурна на ливчето, не можеа гол да дадат.

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
Порто,факинг Порто..
Добро бе кретени едни па не сте нормални вие.....
Поиндијанска екипа нема од овие..
Еднаш центарот го помина Есторил во второ полувреме и ги решија...
Каков само пацерски гол примија,играчот на Есторил влегува од лева страна во шеснаесетник,лош агол,а еде кретен од одбраната на Порто се залета како будала во кредит зад него и го истурка,кај ќе одеше играчот на Есторил,лош агол имаше......
Па ова го нема ни во нашата трета лига....
Не се нормални,уствари јас не сум нормален шо по трет пат паѓам на Порто сезонава,последна на тикет....:facepalm:
Златен Баерн не си го пишав,1.40 на бонус за овие дебилите да ме нервираат...
Па толку проклет тим нема...лузери....да ти се повраќа да ги гледаш...
Се собраa навивачите по мечот не ги пуштаа да излезат играчите од стадион,море запалете ги таму тие дебилите...
Да ти ебам Португалците да ти ебам,Ѓупци...Порто,Спортинг исти курац...
Како ретардирани играат на домашен терен...како почудени да се.....местачи гадни да ви ебам фризурите индијански да ви ебам,како некои локални бандити личат играчите,класични кретени...
Ако не дадат гол прво полувреме слободно кинете ливчето,немаат психа и интелегенција овие за цел натпревар со екипа шо игра бункер...за фудбал не треба само тетоважа и фризура,треба ум...
На друго ливче чекам Вакер Тун да даде 27 гола,дадоа 26 нормално...:pos:
На трето Вардар хендикеп да не изгубат со 5 разлика,и како по обичај тогаш се повампири голманот на ПСЖ...
Добро е шо Ливерпул тепа,па спасив да не сум зијан..чиста нула сум викендов.....и тоа е успех...:)
Златни две кола излегоа јас не можам ќар да бидам,браво бе браво....:tapp:

Kajgana Shop

На врв Bottom