Помош, софтверски проблеми и совети

АздисаноСакавче

Passionate Hentai Fan
Член од
19 декември 2010
Мислења
155
Поени од реакции
13
Кога го купив лаптопот со него си одеше лиценциран Виндоуз 7. Е сега нели имаше инсталирано офис 2007 и секогаш кога ќе го отворав ми бараше некој инсталационен код. Јас идев на cancel и без проблеми се си работеше до скоро. Вчера пробав да модификувам еден документ не ми даде, значи ќе ми го отвори документот и сите опции засивени се, не може ниту да се пишува ни фонт да се смени ништо...Што му е мајката? Нов офис или?
А да ти го пратам јас тебе кодот можит?

girl_girl

пловам на асфалт
Член од
13 јуни 2010
Мислења
913
Поени од реакции
132
Епа тогаш кажи што точно ти бара и ако можеш дај една слика тука.

и кога ќе кликнам за да го активирам преку интернет ми покажува грешка во конекција.

--- надополнето ---

А да ти го пратам јас тебе кодот можит?
Ќе ти бидам премногу благодарна.

fenomen

Сезнајко
Член од
17 јули 2008
Мислења
387
Поени од реакции
51
А решение за овај офис MS Office Professional Plus 2010?

A

apidrone

Гостин
У последно време, отварам мејлот на Hotmail, и буквално полудува страницата, се мучам да ги отворам пораките, макар биле тие во Inbox или во Junk. Некој друг со ист проблем? Солуција?

Член од
23 јануари 2011
Мислења
13
Поени од реакции
0
ima li nekoj da mi pokaze instaliranje na windovs od bootiranje do kraj vo sliki, jas instalirav ama neso greska mi pokazuva posle instalacijata, odnapred tnx

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
У последно време, отварам мејлот на Hotmail, и буквално полудува страницата, се мучам да ги отворам пораките, макар биле тие во Inbox или во Junk. Некој друг со ист проблем? Солуција?
имам приметено и ја ова, и мене ми се дешава
мислам дека така полудува кога пребрзо ќе стиснеш на инбокс откако ќе се логираш во меилот

пробај откако ќе се логираш во меилот, почекај некое време да се лоадира целата страна(да не пишува ништо доле лево, loading, waiting for reply блабла) па стисни на инбокс/џанк

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
имам приметено и ја ова, и мене ми се дешава
мислам дека така полудува кога пребрзо ќе стиснеш на инбокс откако ќе се логираш во меилот

пробај откако ќе се логираш во меилот, почекај некое време да се лоадира целата страна(да не пишува ништо доле лево, loading, waiting for reply блабла) па стисни на инбокс/џанк
Пробајте преку друг пребарувач (Chrome, IE...)

Член од
10 јануари 2010
Мислења
136
Поени од реакции
25
ај ќе ве молам за малце помош..значи вака: денес пуштив клипче на youtube али немаше глас,пробав со друго клипче али ни таму немаше,а на песните што ги имам симнато и што ми се во компјутер имаше звук,само на youtube нема..иначе ова не се случува првпат али незнам како порано само некако си се поправаше,али денес се изнервирав и ве молам помош како да го поправам ова кога вака ќе ми снема звук?

M

Mr.InF3ction

Гостин
ај ќе ве молам за малце помош..значи вака: денес пуштив клипче на youtube али немаше глас,пробав со друго клипче али ни таму немаше,а на песните што ги имам симнато и што ми се во компјутер имаше звук,само на youtube нема..иначе ова не се случува првпат али незнам како порано само некако си се поправаше,али денес се изнервирав и ве молам помош како да го поправам ова кога вака ќе ми снема звук?
Само на јутуб нема глас или општо во било која веб страна?
1.Гледај слуачајно да не ти е на Mute во Youtube
2.Симни понова верзија на флеш. Ако пак нејќе пробај со друг веб прелистувач.
3.Ако слуачјно имаш Windows 7 гледај таму во Sound Mixer да не си намалил/а гласот на веб прелистувачот.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Користете официјална тема за софтветски проблеми прашања.

Kajgana Shop

На врв Bottom