- Член од
- 6 јануари 2008
- Мислења
- 1.909
- Поени од реакции
- 726
Сеедно може и во Excel да ја направам па ке ја копирам во Word ,правам семинарска статистика па сум заборавил како одат тие работи :/Зашто не во ексел?
Сеедно може и во Excel да ја направам па ке ја копирам во Word ,правам семинарска статистика па сум заборавил како одат тие работи :/Зашто не во ексел?
Со Equation, го има до SymbolsСеедно може и во Excel да ја направам па ке ја копирам во Word ,правам семинарска статистика па сум заборавил како одат тие работи :/
за некои опции бара цд, и тоа е тоа, мора цдНе знаев кај да прашам па би требало тука да е правото место, кога сакам да го сменам во Regional and Language Options секаде да ми биде Macedonian, кога кликам на ок ми вика Please insert the Compact Disk labeled Windows xp professional CD-ROM into your CD-ROM drive and then click OK, досега ми нема барано кога сум ги менувал?
провери во device manager дали има проблеми со камератаzdravo
se izvinuva sto pisuvam na latinica ama nemam intalirano kirilica vo kompjuterot
eve sega problemot moj
vcera formatirav laptop kompjuter ASUS K52N
otkako go formatirav so os Windows 7 kamerata vgradena na monitorot snima obratno "UPSIDEDOWN"
KAKO MOZAM DA GO RESAM PROBLEMOT
povejke pati go preinstalirav driverot za kamera od officijalnata strana na asus
POMOS!!!!!
Оди на то Click Here кај што пишува на долната слика и дај слика од тоа....sekogas koga ke otvoram nekoj klip za gledanje ili dvix, xvid film mi se pojavuva ova ako mozete pomognete kako da go ostranam problemot
ok fala mnoguНе му комплицирај
Имаш најверојатно проблем со кодеците доколку ова ти се дешава само на гледање филм/клип.
Ако е така најди ги кодеците (веројатно ги имаш преку адд/ремове програмс) и напрај им ремове. И не симињај никакви пакети со кодеци пошто многу лесно се дешава да си го заебеш компјутерот со тие
Anyone?!Еве да се надоврзам јас. Значи го форматирав пцто, али пак исто прави. Сега мислам дека е модемот, ама како на лаптопот нема ни д од дилеј а на пцто го има целосно?
Страшна конфузија ме обзеде, дај помагајте.
Kako da go odistaliram.Najdov nesto na net antispyware ili ne znam tocno kako bese pisuvase deka toa ke go locira i ke go izbrise ama nisto od biznisot,uste e tuka.A za system restore ne mi teknalo.Одинсталирај го UXtender и ако е потребно System Restore неколку саати или пак еден ден поназад. Важно да биди пред инсталирањето. Во најдобар случај ќе има посебна точка направена во моментот пред инсталирањето. (Ќе пиштува Installed UXTender)
Си имала TRIAL верзија која траела 30 дена.Кога го купив лаптопот со него си одеше лиценциран Виндоуз 7. Е сега нели имаше инсталирано офис 2007 и секогаш кога ќе го отворав ми бараше некој инсталационен код. Јас идев на cancel и без проблеми се си работеше до скоро. Вчера пробав да модификувам еден документ не ми даде, значи ќе ми го отвори документот и сите опции засивени се, не може ниту да се пишува ни фонт да се смени ништо...Што му е мајката? Нов офис или?
Не би рекла. Скоро една година го имам и пред некој ден почна да ми прави проблеми.Си имала TRIAL верзија која траела 30 дена.