Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
Не би рекла. Скоро една година го имам и пред некој ден почна да ми прави проблеми.

Епа тогаш кажи што точно ти бара и ако можеш дај една слика тука.

Кога го купив лаптопот со него си одеше лиценциран Виндоуз 7. Е сега нели имаше инсталирано офис 2007 и секогаш кога ќе го отворав ми бараше некој инсталационен код. Јас идев на cancel и без проблеми се си работеше до скоро. Вчера пробав да модификувам еден документ не ми даде, значи ќе ми го отвори документот и сите опции засивени се, не може ниту да се пишува ни фонт да се смени ништо...Што му е мајката? Нов офис или?

А да ти го пратам јас тебе кодот можит?

Епа тогаш кажи што точно ти бара и ако можеш дај една слика тука.
slikaypy.png

и кога ќе кликнам за да го активирам преку интернет ми покажува грешка во конекција.

--- надополнето ---

А да ти го пратам јас тебе кодот можит?
Ќе ти бидам премногу благодарна.

У последно време, отварам мејлот на Hotmail, и буквално полудува страницата, се мучам да ги отворам пораките, макар биле тие во Inbox или во Junk. Некој друг со ист проблем? Солуција?

ima li nekoj da mi pokaze instaliranje na windovs od bootiranje do kraj vo sliki, jas instalirav ama neso greska mi pokazuva posle instalacijata, odnapred tnx

У последно време, отварам мејлот на Hotmail, и буквално полудува страницата, се мучам да ги отворам пораките, макар биле тие во Inbox или во Junk. Некој друг со ист проблем? Солуција?
имам приметено и ја ова, и мене ми се дешава
мислам дека така полудува кога пребрзо ќе стиснеш на инбокс откако ќе се логираш во меилот

пробај откако ќе се логираш во меилот, почекај некое време да се лоадира целата страна(да не пишува ништо доле лево, loading, waiting for reply блабла) па стисни на инбокс/џанк

имам приметено и ја ова, и мене ми се дешава
мислам дека така полудува кога пребрзо ќе стиснеш на инбокс откако ќе се логираш во меилот

пробај откако ќе се логираш во меилот, почекај некое време да се лоадира целата страна(да не пишува ништо доле лево, loading, waiting for reply блабла) па стисни на инбокс/џанк

Пробајте преку друг пребарувач (Chrome, IE...)

ај ќе ве молам за малце помош..значи вака: денес пуштив клипче на youtube али немаше глас,пробав со друго клипче али ни таму немаше,а на песните што ги имам симнато и што ми се во компјутер имаше звук,само на youtube нема..иначе ова не се случува првпат али незнам како порано само некако си се поправаше,али денес се изнервирав и ве молам помош како да го поправам ова кога вака ќе ми снема звук?

ај ќе ве молам за малце помош..значи вака: денес пуштив клипче на youtube али немаше глас,пробав со друго клипче али ни таму немаше,а на песните што ги имам симнато и што ми се во компјутер имаше звук,само на youtube нема..иначе ова не се случува првпат али незнам како порано само некако си се поправаше,али денес се изнервирав и ве молам помош како да го поправам ова кога вака ќе ми снема звук?
Само на јутуб нема глас или општо во било која веб страна?
1.Гледај слуачајно да не ти е на Mute во Youtube
2.Симни понова верзија на флеш. Ако пак нејќе пробај со друг веб прелистувач.
3.Ако слуачјно имаш Windows 7 гледај таму во Sound Mixer да не си намалил/а гласот на веб прелистувачот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom