T
Tetro
Гостин
ти треба ccleaner :smir:Ми треба некој free програм за чистење на регистри..??
ти треба ccleaner :smir:Ми треба некој free програм за чистење на регистри..??
Еве една добра програма. Ако не ти помогни ова дајми маил во приватни пораки и ќе ти ја пратам.Ако може некој да ми препорача програм што ќе можам да го симнам, за конвертирање на pdf документ во word документ.
Ми треба итно :kesa:
Да, скази дискови кои се врзуваат преку скази контролер. Мислам дека за такво решение треба да го знае scsi контролерот (Adaptec на пример, тој беше најприсутен овде). Ги имав на еден стар систем.токму така, да ја разглобам ситуацијава, типот не зборува македонски и не можеше подобро да ми каже, но има ставено хард диск скази, до сега немам сретнато такво нешто, наиме било побрзо ова она, мислам дека дос неможе да го препознае хдд затоа вика could not find a place for a swap file, сега треба да најдам драјвери за „скази“ што се покреваат во дос, а чичо гугл нејќе да помогне
скази мислам дека е со кратенка SCSI само не сум сигурен
значи прво не знам дали е софтвер или хардвер. на компјутерот на моменти замрзнува. и не можеш ништо да правиш. даваш рестарт(поточно ресет) и пишува следново
eboot and select proper Boot device
insert Boot Media in selected Boot device and press any key_
и дирек со задржување на копчето го гаснам и по некое време се дига нормално се дур не замрзни некаде пак.
преинсталиран е виндоусот (7) и пак така прави. Чаре?
од скенирана слика? текст на скенирана слика?Има ли некое програмче од слика да извадам текст у Word?
леле ама сум те намачил, фала ти премногу, ќе информирам од понеделник што има ново дали ова или она помогналоДа, скази дискови кои се врзуваат преку скази контролер. Мислам дека за такво решение треба да го знае scsi контролерот (Adaptec на пример, тој беше најприсутен овде). Ги имав на еден стар систем.
Некои информации и драјвери
http://www.bootdisk.com/readme.htm
http://www.hiren.info/downloads/dos-files
Офисот има друг сериски. Прати ми пп, која верзија на офис ја имаш.имам линцециран виндоус, офисот кога ќе го уклучам ми бара клуч има еден на налепницата на виндоус но вика не одговарал? кој е проблмот?
Офисот има друг сериски. Прати ми пп, која верзија на офис ја имаш.
Probaj soМи треба некој free програм за чистење на регистри..??