dantemkd
demon hunter
- Член од
- 5 јануари 2013
- Мислења
- 10.641
- Поени од реакции
- 9.914
Поврзи глувче преку OTG усб кабел и ќе го контролираш телефонот со глувчето наместо со допир.Си го најдов стариот телефон Samsung S 5250 но тачот не му работи и неможам да видам шо слики имам, може ли некако да ѓи слегнам на компјутерот со некоја програма ? Телефонот си полни работи но тачот не.
Дај ми линк од каде да го земам,ако го има тоа тука уште подобро.Поврзи глувче преку OTG усб кабел и ќе го контролираш телефонот со глувчето наместо со допир.
Го има секаде каде што продаваат галантерија за мобилни. Ако мора линк, само провери конекторот дали ти одговара.Дај ми линк од каде да го земам,ако го има тоа тука уште подобро.
Не ми текнуе ова зошто се дешаваше ама веројатно е поврзано со фонт, or more precisely, the lack of.Zdravo, dali ima nekoj iskustvo so ovoj problem?
Znaci pdf file na makedonski jazik koga go kopiram vo word izleva vo ovie heroglifi (
LjǔǐǖǚǏljǖǘljǖǓǍǙǚǓǐǕNjNJǐǙǚǐǟǒǐǙǍǗǖNJǘǏǛNJLjǙǖǒǖǘǍǕǖǚljǖǓǒLjǒǖǰLjǍ
ǍnjǍǕǖnjǙǛljǰǍǒǚǐNJǕǐǚǍǙǐǔǗǚǖǔǐǕLjǕLjǰNjǖǓǍǔljǘǖǰljǖǓǍǙǚǐ )
Dali nekoj znae kako da se vmetne pravilniot text a ne tie heroglifi?
Друже нема за мојот телефон со таков конектор..Друго чаре незнам..Го има секаде каде што продаваат галантерија за мобилни. Ако мора линк, само провери конекторот дали ти одговара.
каква замунда какви бакрачи, rutracker. orgЗнае некој каде можам да најдам пиратска верзија за Adobe Acrobat DC? Очајно ми треба програмов за работа за потпишување налози и слично ама никако да најдам верзија што работи, ги пробав сите од замунда.
Скоро пола година имам приметено дека тоа бугарите изгледа целосно го имаат сајтов забаталено. За едни ебани игри не се во тек а камо ли за нешто повеќе.каква замунда какви бакрачи, rutracker. org
Така е со години, и тоа што ќе најдеш е старо по неколку верзии.Скоро пола година имам приметено дека тоа бугарите изгледа целосно го имаат сајтов забаталено. За едни ебани игри не се во тек а камо ли за нешто повеќе.
А каков конектор има тој телефон?Друже нема за мојот телефон со таков конектор..Друго чаре незнам..