Помош, проблеми, прашања, совети...

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Здраво дечки, барам побрз одговор ако може...

Преинсталирав компјутер, и се беше во ред....за жал кога ко однесовме комјутерот кај што треба го пуштаме и кога се пушта се слуша само еден долк бип звук и нема слика нема ништо а комјутерот работи има струја - брчи...значи напоменувам само еден долг БИП звук и толку...а се беше во ред пред тоа.....
Рам плочките извади ги и стави ги пак ама гледај УБАВО да ги ставиш и прицврстиш. Истото направи го и со графичката.

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
Рам плочките извади ги и стави ги пак ама гледај УБАВО да ги ставиш и прицврстиш. Истото направи го и со графичката.
Рикна графичката, кулерот застанал .... ја сменавме ...супер е сега....

edin4o

Продуцент
Член од
4 април 2010
Мислења
1.419
Поени од реакции
461
http://pazar3.mk/Listing/Detail/Index/217819?searchID=3577044&Idx=3
или
http://pazar3.mk/Listing/Detail/Index/505250?searchID=1084018&Idx=40

или нешто слично...До 2.000 МАКСИМУМ!

Ми се допаѓа цената...Не планирам да дадам многу за MP3 плеер, а ем ова е епл...Значи ќе трае :) А ја чувам многу добро ствари, предобро...

Него, прашањето ми е дали мислите дека е добра ствар за мп3 плеер? Пошо неможам телефонов више при крај (сони ериксон w610) и тоа приклучокот му 'рѓосува и малце да мрднам немам звук...Ми дотраа што ми дотраа 4 цели години за музика..

Сеа ми треба ЕВТИНА замена за MP3 плеер, не сакам да се замарам многу со пари, а и сакам да ми трае, а сите знаеме дека епл имаат фантастичен квалитет...Пак, ќе повторам -јас чувам работи одлично (телефонов 4 години стар нема ни една гребнатинка...)

Член од
31 јули 2011
Мислења
270
Поени од реакции
237
http://pazar3.mk/Listing/Detail/Index/217819?searchID=3577044&Idx=3
или
http://pazar3.mk/Listing/Detail/Index/505250?searchID=1084018&Idx=40

или нешто слично...До 2.000 МАКСИМУМ!

Ми се допаѓа цената...Не планирам да дадам многу за MP3 плеер, а ем ова е епл...Значи ќе трае :) А ја чувам многу добро ствари, предобро...

Него, прашањето ми е дали мислите дека е добра ствар за мп3 плеер? Пошо неможам телефонов више при крај (сони ериксон w610) и тоа приклучокот му 'рѓосува и малце да мрднам немам звук...Ми дотраа што ми дотраа 4 цели години за музика..

Сеа ми треба ЕВТИНА замена за MP3 плеер, не сакам да се замарам многу со пари, а и сакам да ми трае, а сите знаеме дека епл имаат фантастичен квалитет...Пак, ќе повторам -јас чувам работи одлично (телефонов 4 години стар нема ни една гребнатинка...)
Јас би одел на второто, 200 ден. не е голема разлика а и во предност е што има екран и поголема меморија. 1 гб меморија за мене е малку, собира околу 200 песни на 128 kbs, не се баш малку ама ако сакаш да ставаш цели албуми отиде меморијата. Нека напише некој друг што има вакво чудо, јас немам, нема ни да имам, музика слушам на телефон и тоа само во автобус,кола...

JimmyHoFFa

NAVIGATOR
Член од
8 септември 2010
Мислења
1.196
Поени од реакции
482
:confused:
Здраво дечки, барам побрз одговор ако може...

Преинсталирав компјутер, и се беше во ред....за жал кога ко однесовме комјутерот кај што треба го пуштаме и кога се пушта се слуша само еден долк бип звук и нема слика нема ништо а комјутерот работи има струја - брчи...значи напоменувам само еден долг БИП звук и толку...а се беше во ред пред тоа.....
epa drugar ako prethodno bil dobar veke ne e izgleda... najverovatno e hard diskot (taka mi zvuci) :P

Член од
23 март 2011
Мислења
111
Поени од реакции
55
Мала помош аку мојт од некој... :D

Значит имам ресивер Kaon KSF 220... Е сеа ме занимат како се отклучвеја тие програмите шо се со $ знам дека беше нешо на тие копчинјата црвено жолто зелено па после беше ирдето 1 2 :Dама го заборајф редоследот на копчинјата -.-. Аку мојт помош од некој ^.^

Ресиверот е вакоф :D

Член од
31 август 2008
Мислења
501
Поени од реакции
38
Колку би му земал на Delux ATX-500W P4 напојување ? Користено ми е окулу една недела само.

edin4o

Продуцент
Член од
4 април 2010
Мислења
1.419
Поени од реакции
461
Јас би одел на второто, 200 ден. не е голема разлика а и во предност е што има екран и поголема меморија. 1 гб меморија за мене е малку, собира околу 200 песни на 128 kbs, не се баш малку ама ако сакаш да ставаш цели албуми отиде меморијата. Нека напише некој друг што има вакво чудо, јас немам, нема ни да имам, музика слушам на телефон и тоа само во автобус,кола...
Мене ми беше само квалитет, зошо знам дека епл имаат феноменален квалитет. Мој другар има таков..Шо не му праевме све на тоа чудо..У ташна обично го става, ја фрлавме удиравме ташната ништо...Му паѓаше претходно гајле си нема...

За меморија би сакал поише да има, али на телефонов иам 512мб па задоволен бев од капацитетот... :)

Lajce

Не за сркање
Член од
19 април 2006
Мислења
997
Поени од реакции
116
Како да видам дали имам скриена recovery партиција на лаптоп, пошто моментално гледам дека имам 73 ГБ а во спецификациите стои дека има 80ГБ. :)

едит
Пробав и со O&O Partition Manager ама пак истата ситуација :)

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
40GB = 37GiB
80GB = 74GiB
100GB = 93GiB
120GB = 111GiB
И така натака....немаш проблем, така треба да биде.

Kajgana Shop

На врв Bottom