JimmyHoFFa
NAVIGATOR
- Член од
- 8 септември 2010
- Мислења
- 1.196
- Поени од реакции
- 482
da ne znaete kade vo Skopje mozam da najdam vakov adapter???
Де бе секаде го има... Во било која продавница за такви намени. Дури мислам дека и на пазар можеш да најдеш.da ne znaete kade vo Skopje mozam da najdam vakov adapter???
epa go nema bas sekade, ima 3.5mm vo toa pogolemoto 5mm izgleda, ama 2.5 female jack i da izleguva kako 3.5mm nema nikade. Duri i na pazar bev i tie kazaa tesko se naogalo takvo, ako znaes nekade poprecizno kazi... xDДе бе секаде го има... Во било која продавница за такви намени. Дури мислам дека и на пазар можеш да најдеш.
Скини го тој 2,5 мм и залеми го на 3,5 мм, секако ако имаш малку искуство со ова. 3,5 мм џековите се 10-20 ден.epa go nema bas sekade, ima 3.5mm vo toa pogolemoto 5mm izgleda, ama 2.5 female jack i da izleguva kako 3.5mm nema nikade. Duri i na pazar bev i tie kazaa tesko se naogalo takvo, ako znaes nekade poprecizno kazi... xD
abe imam takvo jackce ama neskam da gi secam slusalkite nokia pa mislev da si najdam takvo za 50 den i da ne se zamaram, ako ne najdam do nedela pa taa opcija ke stapi na silaСкини го тој 2,5 мм и залеми го на 3,5 мм, секако ако имаш малку искуство со ова. 3,5 мм џековите се 10-20 ден.
Би тербало да може.дали можам да ставам појака графичка имам матична плоча ASUS P5PL2-E
оваа во моментов што ја имам не подржува shadrer 3 т.е Diretx10 игри... поздрав
HD Tune Pro.Ми треба некоја програма да го истестирам хардот. Ај некој да ми препорача накоја
ФалаHD Tune Pro.