С
Спенсер
Гостин
епа ако ти работат кулерите, земи само мониторот изгаси го и исто ке ти биде...незнам ова кај мене како е напраеноИ кај еден другар е така за тоа прашав како да го направам и јас така
епа ако ти работат кулерите, земи само мониторот изгаси го и исто ке ти биде...незнам ова кај мене како е напраеноИ кај еден другар е така за тоа прашав како да го направам и јас така
Работата е што сакам Кулерите и големиот вентлатор да го изгасам бидејки бучат многу за мониторот е лесно тој не прави галамаепа ако ти работат кулерите, земи само мониторот изгаси го и исто ке ти биде...незнам ова кај мене како е напраено
http://www.almico.com/speedfan.phpСакам да прашам дали може да се направи и како(ако може) кога ке го ставам ПЦто на Стенд бај да не работат кулерите? ми пречат многу оти
Not Found
J симнав и ја инсталирав програмата и сега како да го направам тоа?:jaj:
Го поправив линкот, сум заборавил .php да стаам на крај.Not Found
The requested URL /speedfan was not found on this server.
Ок ја симна и ја инсталираше, ај сеа отвори ги малце очите и види дали кулерите ти вртат на 100% или? Е сега подеси си ги процентите по желба...........J симнав и ја инсталирав програмата и сега како да го направам тоа?:jaj:
Па двојадрен стави бе, Тимчо. За два процесори на една матична не знам.Сакам да прашам дали има матична на која можат да се стават два процесора?
Абе само питувам дали може си миш ке ставам правоПа двојадрен стави бе, Тимчо. За два процесори на една матична не знам.
има за две графички а за два процесора не сум виделСакам да прашам дали има матична на која можат да се стават два процесора?
има серверите имаат по 2 процесори !
Има и за 4 процесори. :smir:има за две графички а за два процесора не сум видел