Oblivion
Matt Akisson
- Член од
- 12 септември 2007
- Мислења
- 3.526
- Поени од реакции
- 128
А јас мислев жални се тие што самоубија за Мајкл Џексон.А притоа да не нанесе штета на системот
:cry:
А јас мислев жални се тие што самоубија за Мајкл Џексон.А притоа да не нанесе штета на системот
Да тоа е најважниот дел кој заборавив да го спомнам. Си имам многу играно со тоа софтверче .А притоа да не нанесе штета на системот
http://en.wikipedia.org/wiki/Blue_Screen_of_DeathЛуѓе, со тоа вчера шо напраив заебав нешо изглеа, 5 мин пред постов ми се рестартираше ПЦ и почна да свири аларм. Се нервирам, као да go фикснам, ајде помош.
Се појави Плава слика со текст на ена некој, мислам декаа знаете дел од вас каков за каква плава слика се појавува. Што може да биде.
Kaков аларм да свири? За будење за у школо?Луѓе, со тоа вчера шо напраив заебав нешо изглеа, 5 мин пред постов ми се рестартираше ПЦ и почна да свири аларм. Се нервирам, као да go фикснам, ајде помош.
Се појави Плава слика со текст на ена некој, мислам декаа знаете дел од вас каков за каква плава слика се појавува. Што може да биде.
Imame ekspert za MSI na forumov toj ke ti obrazlozi povekei podobro.Алармот Свири кога е уклучен ПЦ алерт, поради бројките со црвена боја доле.
Ако сум Рокнал Рам или Вга, како да видам?
Може ќе испаднам глуп со следно напишаново ама ајде.
Имав 3гб рам, толку ги пишуе на Мy PC, а за Вга пуштив игра и ОК си е.
А притоа да не нанесе штета на системот
Да тоа е најважниот дел кој заборавив да го спомнам. Си имам многу играно со тоа софтверче .
Еј па нели немаше да нанесе штета бе?:pos2:Луѓе, со тоа вчера шо напраив заебав нешо изглеа, 5 мин пред постов ми се рестартираше ПЦ и почна да свири аларм. Се нервирам, као да go фикснам, ајде помош.
Иам планови да мењам и Кулер и Напојување, ама се уште се мислам,
МСИ експертот уште го нема