Помош и совети

Брзии

Бело сунце, Бело небо, иди даље бог те јебо!
Член од
15 јануари 2012
Мислења
1.026
Поени од реакции
481
Ако имате Windows 7 на компјутерот нормално е Gta San Andreas да ја менува темата во Windows Classic. Без грижи.. Ако не се игра играта кажете каков проблем ви прави....

Член од
13 ноември 2010
Мислења
242
Поени од реакции
58
Waxiqaaz е во право! инсталирај до каде што можеш и пробај да ја играш

Член од
9 јули 2011
Мислења
58
Поени од реакции
21
Ако имате Windows 7 на компјутерот нормално е Gta San Andreas да ја менува темата во Windows Classic. Без грижи.. Ако не се игра играта кажете каков проблем ви прави....
не се игра the color scheme has been change to windows 7 bassic
--- надополнето: 6 октомври 2012 во 13:14 ---
Waxiqaaz е во право! инсталирај до каде што можеш и пробај да ја играш
ама и други со имам инсталирано игри не ги отвара не знам некоја програма да не треба ако знај некој ке го инсталирам team vewer нека проба да ми поможи
--- надополнето: 6 октомври 2012 во 13:16 ---
ако знај некој ке го инсталирам team vewer нека проба да ми поможи нека ми пиши во inbox

Zakon4eto

ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
Член од
27 август 2011
Мислења
1.377
Поени од реакции
292
вака сега навистина ми треба помош син ми ме потече за играта gta san andreas е сега почнав да ја инсталирам ама ко ке кликам после на апликацијата долу во едно мало прозорце ми излегува несто color windows basic и ете не знам со е работата да не инсталирам некој глупости за игри ако знај некој нека ми поможи.поз и фала
И мене така ми правеше ама се играше. Иконата ја имаш ли и дали си го ставила кракот во фолдерот Gta San Andreas, пошто ако не си го "пастирала" кракот(crack) во Gta san andreas фолдерот нема да ти ја пушти.

Брзии

Бело сунце, Бело небо, иди даље бог те јебо!
Член од
15 јануари 2012
Мислења
1.026
Поени од реакции
481
не се игра the color scheme has been change to windows 7 bassic
--- надополнето: 6 октомври 2012 во 13:14 ---

ама и други со имам инсталирано игри не ги отвара не знам некоја програма да не треба ако знај некој ке го инсталирам team vewer нека проба да ми поможи
--- надополнето: 6 октомври 2012 во 13:16 ---
ако знај некој ке го инсталирам team vewer нека проба да ми поможи нека ми пиши во inbox
јас знам, ти пратив порака во ПП

Член од
7 април 2012
Мислења
1.130
Поени од реакции
1.510
Има некој друг проблеми со The Walking Dead на Windows 8? Јас воопшто не можам да ја пуштам, ни четвртата епизода, ни која било од старите.

Член од
4 јануари 2008
Мислења
2.437
Поени од реакции
5.485
Nekoj pametnjakovic mi go izbrisal postot koj se odnesuvase na gorenavedeniot post. Hmmm....Playing by their rules. Ok neka vi bide.
O Btw
The Walking Dead OS:XP Service Pack 3 / Vista / Windows 7
Ako pobaras po net ke vidis deka za da se pusti bara nekoj dodatni .dll fajlovi koi Windows 8 GI NEMA!!!!

I ova ke bide izbriasno Mr. Administrator? Sto si cital posledno? 1984? Ili se lecat frustracii vo Sreda navecer. Ebago!

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.753
Поени од реакции
52.715
Nekoj pametnjakovic mi go izbrisal postot koj se odnesuvase na gorenavedeniot post. Hmmm....Playing by their rules. Ok neka vi bide.
O Btw
Ako pobaras po net ke vidis deka za da se pusti bara nekoj dodatni .dll fajlovi koi Windows 8 GI NEMA!!!!

I ova ke bide izbriasno Mr. Administrator? Sto si cital posledno? 1984? Ili se lecat frustracii vo Sreda navecer. Ebago!
Нема избришани мислења, ти си заборавил да го испратиш. :tapp:

SV-Strange

Sorcerer Supreme
Член од
27 август 2007
Мислења
3.604
Поени од реакции
367
Пред некој ден едно другарче ми донесе Gembird Shockforce Gamepad и се мислам кои игри би ми ги препорачале што можат да се играат само со гејмпадов. Друго?

Член од
7 април 2012
Мислења
1.130
Поени од реакции
1.510
Really, Telltale? :confused:

Get your shit together.

Има многу луѓе шо користат Windows 8, не сум само јас со овие проблеми, туку на нивните форуми има триста луѓе со полаки. Нов ОЅ е 8-та, би требало да има и за него поддршка...

Kajgana Shop

На врв Bottom