ја купивод каде ја симна?
не се игра the color scheme has been change to windows 7 bassicАко имате Windows 7 на компјутерот нормално е Gta San Andreas да ја менува темата во Windows Classic. Без грижи.. Ако не се игра играта кажете каков проблем ви прави....
ама и други со имам инсталирано игри не ги отвара не знам некоја програма да не треба ако знај некој ке го инсталирам team vewer нека проба да ми поможиWaxiqaaz е во право! инсталирај до каде што можеш и пробај да ја играш
И мене така ми правеше ама се играше. Иконата ја имаш ли и дали си го ставила кракот во фолдерот Gta San Andreas, пошто ако не си го "пастирала" кракот(crack) во Gta san andreas фолдерот нема да ти ја пушти.вака сега навистина ми треба помош син ми ме потече за играта gta san andreas е сега почнав да ја инсталирам ама ко ке кликам после на апликацијата долу во едно мало прозорце ми излегува несто color windows basic и ете не знам со е работата да не инсталирам некој глупости за игри ако знај некој нека ми поможи.поз и фала
јас знам, ти пратив порака во ППне се игра the color scheme has been change to windows 7 bassic
--- надополнето: 6 октомври 2012 во 13:14 ---
ама и други со имам инсталирано игри не ги отвара не знам некоја програма да не треба ако знај некој ке го инсталирам team vewer нека проба да ми поможи
--- надополнето: 6 октомври 2012 во 13:16 ---
ако знај некој ке го инсталирам team vewer нека проба да ми поможи нека ми пиши во inbox
А да си земеш Плејстејшн за детето?sega mi izlegva deka rezolucijata treba pojaka da se namesti
cc
Нема избришани мислења, ти си заборавил да го испратиш.Nekoj pametnjakovic mi go izbrisal postot koj se odnesuvase na gorenavedeniot post. Hmmm....Playing by their rules. Ok neka vi bide.
O Btw
The Walking Dead OS:XP Service Pack 3 / Vista / Windows 7
Ako pobaras po net ke vidis deka za da se pusti bara nekoj dodatni .dll fajlovi koi Windows 8 GI NEMA!!!!
I ova ke bide izbriasno Mr. Administrator? Sto si cital posledno? 1984? Ili se lecat frustracii vo Sreda navecer. Ebago!
Really, Telltale?The Walking Dead OS:XP Service Pack 3 / Vista / Windows 7
Ako pobaras po net ke vidis deka za da se pusti bara nekoj dodatni .dll fajlovi koi Windows 8 GI NEMA!!!!