Помош и совети

Zakon4eto

ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
Член од
27 август 2011
Мислења
1.377
Поени од реакции
292
не е можно код да најдиш, кодојте се плајча и само 1 можа да се искориста.
Што игра ќе беше? :D :D За првпат слушамвака кодот да може да пали само на еден корисик. :D

Lu5

Som la gent Blaugrana!
Член од
30 ноември 2011
Мислења
4.224
Поени од реакции
7.307
Што игра ќе беше? :D :D За првпат слушамвака кодот да може да пали само на еден корисик. :D
во 1 месец три пати ја апдејтираја, ми иди да си ја платам ептен јако игриче..

Zakon4eto

ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
Член од
27 август 2011
Мислења
1.377
Поени од реакции
292
во 1 месец три пати ја апдејтираја, ми иди да си ја платам ептен јако игриче..
Ја симнав сега од Пајрат Бај 1.2.0 ама ми кочи ЈАКО. И ја баталисав, си ја имам инсталирано OMSI Bus Simulator и си возам автобуси. :D

Ace CFC

KTBFFH
Член од
15 октомври 2009
Мислења
362
Поени од реакции
22
Некој да не знајт со е проблемов со инсталацијава на GTA 4 и reloaded ја спуштив и blackbox и пак исто заебават инсталацијава...ај некој ако знајт шо е ратотава нека кажит ево слика . Untitled.png

Zakon4eto

ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
Член од
27 август 2011
Мислења
1.377
Поени од реакции
292
Некој да не знајт со е проблемов со инсталацијава на GTA 4 и reloaded ја спуштив и blackbox и пак исто заебават инсталацијава...ај некој ако знајт шо е ратотава нека кажит ево слика .Прегледај го приврзокот 49747
Или не е симнато добро или фали некој .dll фајл. пробај да го симнеш овој .dll фајл од www.dll-files.com и инсталирај го и после пробај. Мене еднаш една игра не ми се пушташе зошто фалеше ваков .dll фајл ама кога го инсталирав се беше во ред.

Член од
1 јануари 2012
Мислења
193
Поени од реакции
31
Гледам на Steam е Modern Warfare 3 Multiplayer for Free 3 days, па сакам да прашам дали аку е спуштиме ќе ја имаме за секогаш во Games Library, или додека не ја избришиме одкако ќе поминат 3-те дена или пак откако ќе поминат 3-те дена пропаѓат во вода се? Можеби глупаво прашање али чекам солиден одговор :)

Член од
25 јули 2009
Мислења
229
Поени од реакции
170
Гледам на Steam е Modern Warfare 3 Multiplayer for Free 3 days, па сакам да прашам дали аку е спуштиме ќе ја имаме за секогаш во Games Library, или додека не ја избришиме одкако ќе поминат 3-те дена или пак откако ќе поминат 3-те дена пропаѓат во вода се? Можеби глупаво прашање али чекам солиден одговор :)
Од кога ќе поминат тие 3 дена нема да можеш да ја играш а ќе стои во library се додека не ја избришиш ама наместо play ќе стои purchase

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
А со ваква конфигурација
Processor: AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4200+ 2.20 GHz
Installed memory (RAM): 2.00 GB (1,75 usable)
System type 32- bit Operating System

А графичката му е:
NVIDIA GeForce 7050 Pv / NVIDIA nForce 630a (Microsoft Corporation - WDDM)

Сакам да го надоградам со уште 2 гига рам, па ај кажете ми дали ќе се игра ПЕС/Фифа/Фудбал Менџер/Фифа Менаџер на оваа конфигурација?

Член од
23 март 2011
Мислења
304
Поени од реакции
150
^^^ Само со надоградба на RAM - не. Ја би ти препорачал ( ако планираш да го чуваш тој компјутер ) да купиш некоја "евтина" графичка картица ( пример Radeon 6750 која чини околу 4800 денари ) и ако си во можност да додадеш уште 2 GB RAM ( примарно нека ти биде да земеш прво графичка картичка - така ќе осетиш најголем пораст на перформанси ).
Ако играш на ниска резолуција ( 1280 x 1024 или помала ) - за тие игри ќе можеш да пројдеш и со уште поевтина графичка ( ако играш на 1920 x 1080 - земи ја 6750-ката ) - не дека и 6750-ката е кузнае што, ама во случајов гледај да пројдеш што поевтино ( да купиш делови кои се доволно јаки баш за тие игри што ги наброја - ништо повеќе/поскапо ) заш не се исплати да уложуваш многу пари во тој компјутер.

И 6670-ка ( или слична по перформанси ) би ти свршила работа за тие игри на ниска резолуција.

Значи све ова накратко: прво купи графичка па потоа размислувај за зголемување на RAM.
p.s. Инсталирај "нормални" драјвери за графичката/плочата.

Член од
9 јули 2011
Мислења
58
Поени од реакции
21
вака сега навистина ми треба помош син ми ме потече за играта gta san andreas е сега почнав да ја инсталирам ама ко ке кликам после на апликацијата долу во едно мало прозорце ми излегува несто color windows basic и ете не знам со е работата да не инсталирам некој глупости за игри ако знај некој нека ми поможи.поз и фала

Член од
13 ноември 2010
Мислења
242
Поени од реакции
58
вака сега навистина ми треба помош син ми ме потече за играта gta san andreas е сега почнав да ја инсталирам ама ко ке кликам после на апликацијата долу во едно мало прозорце ми излегува несто color windows basic и ете не знам со е работата да не инсталирам некој глупости за игри ако знај некој нека ми поможи.поз и фала
од каде ја симна?

Kajgana Shop

На врв Bottom