Zakon4eto
ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
- Член од
- 27 август 2011
- Мислења
- 1.377
- Поени од реакции
- 292
А код нема? Доволно ми е ако имаш код за да ја активирам и да ја пуштам.нема излезено крак, ни за 1.2.3.
за 1.2.2 има ама има многу багој и нечини.
А код нема? Доволно ми е ако имаш код за да ја активирам и да ја пуштам.нема излезено крак, ни за 1.2.3.
за 1.2.2 има ама има многу багој и нечини.
не е можно код да најдиш, кодојте се плајча и само 1 можа да се искориста.А код нема? Доволно ми е ако имаш код за да ја активирам и да ја пуштам.
Што игра ќе беше? За првпат слушамвака кодот да може да пали само на еден корисик.не е можно код да најдиш, кодојте се плајча и само 1 можа да се искориста.
во 1 месец три пати ја апдејтираја, ми иди да си ја платам ептен јако игриче..Што игра ќе беше? За првпат слушамвака кодот да може да пали само на еден корисик.
Ја симнав сега од Пајрат Бај 1.2.0 ама ми кочи ЈАКО. И ја баталисав, си ја имам инсталирано OMSI Bus Simulator и си возам автобуси.во 1 месец три пати ја апдејтираја, ми иди да си ја платам ептен јако игриче..
Или не е симнато добро или фали некој .dll фајл. пробај да го симнеш овој .dll фајл од www.dll-files.com и инсталирај го и после пробај. Мене еднаш една игра не ми се пушташе зошто фалеше ваков .dll фајл ама кога го инсталирав се беше во ред.Некој да не знајт со е проблемов со инсталацијава на GTA 4 и reloaded ја спуштив и blackbox и пак исто заебават инсталацијава...ај некој ако знајт шо е ратотава нека кажит ево слика .Прегледај го приврзокот 49747
Од кога ќе поминат тие 3 дена нема да можеш да ја играш а ќе стои во library се додека не ја избришиш ама наместо play ќе стои purchaseГледам на Steam е Modern Warfare 3 Multiplayer for Free 3 days, па сакам да прашам дали аку е спуштиме ќе ја имаме за секогаш во Games Library, или додека не ја избришиме одкако ќе поминат 3-те дена или пак откако ќе поминат 3-те дена пропаѓат во вода се? Можеби глупаво прашање али чекам солиден одговор
од каде ја симна?вака сега навистина ми треба помош син ми ме потече за играта gta san andreas е сега почнав да ја инсталирам ама ко ке кликам после на апликацијата долу во едно мало прозорце ми излегува несто color windows basic и ете не знам со е работата да не инсталирам некој глупости за игри ако знај некој нека ми поможи.поз и фала