- Член од
- 14 октомври 2009
- Мислења
- 21
- Поени од реакции
- 1
Хехе кој ќе го заборави писмото на маса а?
Овој филм го бараш
![]()
Frost Bite од 2005 година е
Фала ти многу брат! И на imdb постирав ама ништо не кажаа а овде добив одговор!:wink:
Хехе кој ќе го заборави писмото на маса а?
Овој филм го бараш
![]()
Frost Bite од 2005 година е
The Othersфилмот е со никол кидман трилер хорор малку по стар е
се работеше за тоа што во куќата ќе му се појавуваат гласови односно духови од дете и кидман ќе ги крие цело време нејзинте деца од денот па наводно ќе се врати мажот нејзин од војна а тој умрен па таа помошничката што ќе додји да ги чува децата и на крајот ќе биди се обратно од првиот впечаток тие ќе .....
ми треба насловот од филмот :smir:
The Othersфилмот е со никол кидман трилер хорор малку по стар е
се работеше за тоа што во куќата ќе му се појавуваат гласови односно духови од дете и кидман ќе ги крие цело време нејзинте деца од денот па наводно ќе се врати мажот нејзин од војна а тој умрен па таа помошничката што ќе додји да ги чува децата и на крајот ќе биди се обратно од првиот впечаток тие ќе .....
ми треба насловот од филмот :smir:
Филмот е Memento :smir:треба ми еден филм не ми текнува на името типо шо е глаавната улога ништо не може да запомне и мора се да си запишува значи сега му кажат нешто нареднио момент не се секава ако не запише.Толку знам за филмо ај белки на некој ке му текне на кој мислам.:smir:
Види дал е ова, има пуно треваКако се вика филмов??
Двајца црнци,идат на харвард мислам... и таму си одгледуваат ''мара'', џоинти на секој чекор ова она... едниот со керката на директорот ке се сплетка и така... ви текнува???
How high дефинитивно. И Redman се сплеткува со ќерката на потпретседателотКако се вика филмов??
Двајца црнци,идат на харвард мислам... и таму си одгледуваат ''мара'', џоинти на секој чекор ова она... едниот со керката на директорот ке се сплетка и така... ви текнува???
Ова ми е претпоставка, да не е Men in Black со Вил Смит? На крај имаше нешто слично со џамлииИмаше еден филм на времето. Вонземјани игаат џамлии со планети. Нешто така бешеАко може да му текне на некого