Помош: Барам еден филм!

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.451
Поени од реакции
8.582
филмот е со никол кидман трилер хорор малку по стар е
се работеше за тоа што во куќата ќе му се појавуваат гласови односно духови од дете и кидман ќе ги крие цело време нејзинте деца од денот па наводно ќе се врати мажот нејзин од војна а тој умрен па таа помошничката што ќе додји да ги чува децата и на крајот ќе биди се обратно од првиот впечаток тие ќе .....
ми треба насловот од филмот :smir:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.660
Поени од реакции
59.689
се работеше за тоа што во куќата ќе му се појавуваат гласови односно духови од дете и кидман ќе ги крие цело време нејзинте деца од денот па наводно ќе се врати мажот нејзин од војна а тој умрен па таа помошничката што ќе додји да ги чува децата и на крајот ќе биди се обратно од првиот впечаток тие ќе .....
The Others

Член од
3 декември 2007
Мислења
2.681
Поени од реакции
182
The Others

Песимист

Добро информиран оптимист
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.676
Поени од реакции
181
треба ми еден филм не ми текнува на името типо шо е глаавната улога ништо не може да запомне и мора се да си запишува значи сега му кажат нешто нареднио момент не се секава ако не запише.Толку знам за филмо ај белки на некој ке му текне на кој мислам.:smir:

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.412
Поени од реакции
25.296
треба ми еден филм не ми текнува на името типо шо е глаавната улога ништо не може да запомне и мора се да си запишува значи сега му кажат нешто нареднио момент не се секава ако не запише.Толку знам за филмо ај белки на некој ке му текне на кој мислам.:smir:
Филмот е Memento :smir:

С

Спенсер

Гостин
Како се вика филмов??

Двајца црнци,идат на харвард мислам... и таму си одгледуваат ''мара'', џоинти на секој чекор ова она... едниот со керката на директорот ке се сплетка и така... ви текнува???

Член од
28 март 2006
Мислења
17.883
Поени од реакции
12.419
Како се вика филмов??

Двајца црнци,идат на харвард мислам... и таму си одгледуваат ''мара'', џоинти на секој чекор ова она... едниот со керката на директорот ке се сплетка и така... ви текнува???
Види дал е ова, има пуно трева
How high

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Како се вика филмов??

How high дефинитивно. И Redman се сплеткува со ќерката на потпретседателот :D

D

DartWader

Гостин
Имаше еден филм на времето. Вонземјани игаат џамлии со планети. Нешто така беше :) Ако може да му текне на некого

Член од
28 март 2006
Мислења
17.883
Поени од реакции
12.419

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.046
Поени од реакции
6.074
Ај малце помош.
барам по јутуб ама никако да најдам, може не знам како да побарам
Ми треба видео, дел од филмот Мис Стон, каде што Петар Прличко го Благословува новороденчето.

Kajgana Shop

На врв Bottom