Помош: Барам еден филм!

Песимист

Добро информиран оптимист
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.676
Поени од реакции
181
Дечки барам еден филм али неам ќор поим како се вика бидејки го пропуштив насловот :pos2: На почеток еден човек патува со авион, влага у Ве-Це и тогаш авионот го фати турбуленција (или како и да беше) и на овој гзот му се углавува у шоља :tapp: После тој решава да ја тужи авио-компанијата. Ја добива тужбата и компанијата му дава МНОГУ пари :vozbud: Тој со парите решава да отвори сопствена авио компанија, али каква што немало до сега!

Не се секавам добро на филмот, али ке кажам уште некои инсерти.

Тој отвара супер компанија со огромни перони, огромни розеви авиони со хидраулика и што уште не... Пилот на авионот во кое се одвива дејството е Снуп Дог.

Филмот е ЕПТЕН смешен, па ако некој знае како се вика ве молам да каже :vozbud::vozbud::vozbud:
Soul plane...
Еве го

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Баш пред малу ми текна за филмов. Стар е , со Жан Клод Ван Дам. Ќе се тепаа у ринг често пати, ќе има нешо ка турнир, и ќе има еден Кинез ќе го истепа другар му од Ван Дам па овој ќе се врати и ќе му искрши и кичма и рука и све. Мн јак филм. xDD Знам нешо у меѓувреме ќе му ја земе траката на другаров и нешо ќе го провоцира и Ван Дам ќе се наљути и ќе му ебе матер :):):)

Песимист

Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.676
Поени од реакции
181
Баш пред малу ми текна за филмов. Стар е , со Жан Клод Ван Дам. Ќе се тепаа у ринг често пати, ќе има нешо ка турнир, и ќе има еден Кинез ќе го истепа другар му од Ван Дам па овој ќе се врати и ќе му искрши и кичма и рука и све. Мн јак филм. xDD Знам нешо у меѓувреме ќе му ја земе траката на другаров и нешо ќе го провоцира и Ван Дам ќе се наљути и ќе му ебе матер :):):)
Ај види на овај ли мислеш

Член од
11 ноември 2009
Мислења
2.809
Поени од реакции
2.631
da ne se vika Kickboxer
http://en.wikipedia.org/wiki/Kickboxer_(film)

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Имало на Канал 5 накај 6 и пол саат прееска филм со црнкиња некоја што денсала па као потезите ги украла од некое машко, а во приказнава има и вмешано и црнци од гето. Знае некој?

Песимист

Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.676
Поени од реакции
181
Имало на Канал 5 накај 6 и пол саат прееска филм со црнкиња некоја што денсала па као потезите ги украла од некое машко, а во приказнава има и вмешано и црнци од гето. Знае некој?
Не со црнкиња него со Jessica Alba и се вика Honey
Еве ти линк Тука
И тука

Џ.

Ќутам на различни теми!
Член од
14 јули 2007
Мислења
868
Поени од реакции
183
Ми треба насловот на филмот во кој една група тинејџери прават журка во еден бункер ама нешто ќе се случи и ќе останат затворени во него, па ќе почнат да се убиваат меѓусебно.

Vlatko_Gjorce

Ѓубре
Член од
17 април 2009
Мислења
2.561
Поени од реакции
2.524
Ми треба насловот на филмот во кој една група тинејџери прават журка во еден бункер ама нешто ќе се случи и ќе останат затворени во него, па ќе почнат да се убиваат меѓусебно.
Овој да не е ?
The Hole (2001)

• Ми се допаѓа
Reactions: Џ.

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496

shadow_rr

Resistance is Futile
Член од
8 јули 2006
Мислења
1.807
Поени од реакции
323
Го барав филмов со сите можни клучни зборови на Google и ништо не најдов. Се работеше за лет со авион, кој некако ќе заглави во некоја друга димензија со чудни „чудовишта“ па 300 глупости ќе се случат таму и на крајот ко ќе се враќаат само патниците кои ќе можат да заспијат во авионот ќе успеат да се вратат живи во нивната димензија.
Филмов ќе да е малце постар, пошо го гледав пред 10ина години некаде и незнам ни како успеав да се сетам на филмов воопшто. :)

Член од
30 јули 2007
Мислења
1.391
Поени од реакции
86
Го барав филмов со сите можни клучни зборови на Google и ништо не најдов. Се работеше за лет со авион, кој некако ќе заглави во некоја друга димензија со чудни „чудовишта“ па 300 глупости ќе се случат таму и на крајот ко ќе се враќаат само патниците кои ќе можат да заспијат во авионот ќе успеат да се вратат живи во нивната димензија.
Филмов ќе да е малце постар, пошо го гледав пред 10ина години некаде и незнам ни како успеав да се сетам на филмов воопшто. :)

Овој го бараш The Langoliers (1995) :helou:

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.227
Поени од реакции
8.337
http://www.imdb.com/title/tt0092675/

Eve ti

Kajgana Shop

На врв Bottom