Помош: Барам еден филм!

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
Хехе кој ќе го заборави писмото на маса а? :vozbud:

Овој филм го бараш

Frostbite-Poster-300.jpg

Frost Bite од 2005 година е

Фала ти многу брат! И на imdb постирав ама ништо не кажаа а овде добив одговор!:wink:

филмот е со никол кидман трилер хорор малку по стар е
се работеше за тоа што во куќата ќе му се појавуваат гласови односно духови од дете и кидман ќе ги крие цело време нејзинте деца од денот па наводно ќе се врати мажот нејзин од војна а тој умрен па таа помошничката што ќе додји да ги чува децата и на крајот ќе биди се обратно од првиот впечаток тие ќе .....
ми треба насловот од филмот :smir:

се работеше за тоа што во куќата ќе му се појавуваат гласови односно духови од дете и кидман ќе ги крие цело време нејзинте деца од денот па наводно ќе се врати мажот нејзин од војна а тој умрен па таа помошничката што ќе додји да ги чува децата и на крајот ќе биди се обратно од првиот впечаток тие ќе .....

The Others

The Others

треба ми еден филм не ми текнува на името типо шо е глаавната улога ништо не може да запомне и мора се да си запишува значи сега му кажат нешто нареднио момент не се секава ако не запише.Толку знам за филмо ај белки на некој ке му текне на кој мислам.:smir:

треба ми еден филм не ми текнува на името типо шо е глаавната улога ништо не може да запомне и мора се да си запишува значи сега му кажат нешто нареднио момент не се секава ако не запише.Толку знам за филмо ај белки на некој ке му текне на кој мислам.:smir:
Филмот е Memento :smir:

Како се вика филмов??

Двајца црнци,идат на харвард мислам... и таму си одгледуваат ''мара'', џоинти на секој чекор ова она... едниот со керката на директорот ке се сплетка и така... ви текнува???

Како се вика филмов??

Двајца црнци,идат на харвард мислам... и таму си одгледуваат ''мара'', џоинти на секој чекор ова она... едниот со керката на директорот ке се сплетка и така... ви текнува???
Види дал е ова, има пуно трева
How high

Како се вика филмов??

How high дефинитивно. И Redman се сплеткува со ќерката на потпретседателот :D

Имаше еден филм на времето. Вонземјани игаат џамлии со планети. Нешто така беше :) Ако може да му текне на некого

Ај малце помош.
барам по јутуб ама никако да најдам, може не знам како да побарам
Ми треба видео, дел од филмот Мис Стон, каде што Петар Прличко го Благословува новороденчето.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom