Пожар во Кочани, диско Пулс.

Член од
8 јуни 2013
Мислења
300
Поени од реакции
198
Зашто се објавува ваков пост на некој ненормален интернет трол кога денес мнозинството од нормалниот свет па и албанците кај нас искрено сочуствуваа за оваа трагедија , ги читав коментарите и од нив на фејсбик , зар еден ненормален лик со ваков психопатски пост значи дека сите албанци се такви. Бар перидов додека сите тажиме треба да се забранат вакви провоцирачки постви .

Член од
6 февруари 2007
Мислења
5.268
Поени од реакции
6.350

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.671
Поени од реакции
29.514
Часот е 1.32 по полноќ. Скоро 24 саата од несреќава а сеуште има исчезнати (неиндетификувани) од пожарот.
Дали бројката од 59 починати сеуште е иста или смислено не се објавуваат нови жртви поради ризик од поголем хаос ?
Освен правни дебати има ли некои новости на ова поле ?

Член од
8 октомври 2015
Мислења
947
Поени од реакции
3.156
Сон никако да ме фати, тешка празнина и недоискажаност чувствувам. Ми се свртија разноразни мисли во глата и некако измеѓу спонтано ми дојдоја стихој од битолска рап песна која ја немав слушнато 10/15 години, ко ми беше само мелодично интересна, а текстот тек тук го разбирав, сега е скроз обратно.
Иако не е момент за било каква музика, ќе ја остам тука:

Член од
19 февруари 2023
Мислења
3.285
Поени од реакции
6.611
Ги гледам сликиве од клубот и не разбирам зошто таванот кај сцената е таков гол и од лесно запалива материја, дали бил во процес на реновирање или има друга причина, исто не приметувам огномет од таков тип на минати настани.

Kajgana Shop

На врв Bottom