Пинг-Понг!

C

Cool Hand Luke

Гостин
Многу интересен е и занесува па не мислиш на времето ни на тоа колку си уморен.

Добар е и за кондиција и интересен е за играње. А и за загревање е добар. Одамна кога вежбав кик бокс случајно одиграв еден саат пинг понг пред тренингот. Така добро бев загреан та вадев удари што до тогаш не ги можев, удар со нога од скок со свртување за 360 степени :)
Тогаш стварно сфатив она што викаат дека загревањето е ВАЖЕН дел од тренингот.
:wink:

Член од
19 мај 2008
Мислења
1.929
Поени од реакции
500
Интересен спорт. Играв интензивно пред 2 години, но сепак со оглед на тоа што немав спаринг партнер се пензионирав:). Добар спорт за релаксација и особено е добро да се игра зимно време кога надвор е -10, а во просторијата +25.

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
најдобар спорт за размртување и одржување кондиција... техника има премногу ! играв порано многу али како иде времеве и обврскиве... се послабо... ретко некад коа имам слободно време

Член од
15 декември 2009
Мислења
7
Поени од реакции
0
Здраво, ке може ли некој да ми каже дали има сала во Велес каде што ке можам да отидам да играм Пинг Понг со некого, без разлика дали се наплаќа за изнајмување и слични ствари. Во главно да можам да одам кога сакам доколку не е зафатено во тој термин. Ве молам одговорете ми доколку знаете! Ви благодарам однапред. :smir:

Член од
28 ноември 2009
Мислења
4
Поени од реакции
0
Mnogu sakam da si napravime edno turnirce pa da vidime koj ke pobedi ! Aj da se dogovoreme

T

The Cryptkeeper

Гостин
Играм во училиште, но бидејќи сега не работи училиштето ако може да ми кажете некои места во Скопје каде што може да се игра и секако цена.
Партизан 4 (Карпош 4) 100 ден. саат, Палата (центар) ми се чини 120 ден. саат. Ако идеш у второво земи си палка пошо крш им се.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.208
Поени од реакции
34.448
Не само што им се крш, туку и просторот да прднеш ќе се угушиш. За аматери е местото, не можеш 2 чекори да направиш без да се удриш во некој флипер, билјард или фудбалче. Катастрофа. Препорачувам да идете во Партизан, пространо е и изобилува со социјалистички пингпонгарски дух :)

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
И ако одите во Партизан, ќе видите 2 - 3 пара на чичковци (да не речам дедовци:)) и да не се излажете дека заради годините се слаби па да им играте во парови, зашто ќе ве направат растур :pos:

T

The Cryptkeeper

Гостин
Да, ради тие старците увек мораш да резервираш првин. Поготово преку викенд.

Член од
11 април 2010
Мислења
348
Поени од реакции
8
абре луге каде има пинг понг клубови овде во гевгелија нема апсолутно ништо..јас имам пинг понг маса дома веке има 2 години..многу добар спорт е но овде кај мене нема ни клубови ни ништо

Член од
15 мај 2008
Мислења
947
Поени од реакции
99
Кој е најдобар материјал за изработка на пинг понг маса??? Иверица, медијапан, босанка ????

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
абре луге каде има пинг понг клубови овде во гевгелија нема апсолутно ништо..јас имам пинг понг маса дома веке има 2 години..многу добар спорт е но овде кај мене нема ни клубови ни ништо
И у Скопје не е нешто посебен,ретко можеш да најдеш некој клуб..А и на тв слабо го спомнуваат овој Спорт за жал..

TWEETY***

Мy life..my rules..any questions?
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.041
Поени од реакции
66
И у Скопје не е нешто посебен,ретко можеш да најдеш некој клуб..А и на тв слабо го спомнуваат овој Спорт за жал..
Во Скопје има најмногу клубови за разлика од другите градови каде има само по 1 клуб. Логично е тоа ако знаеме дека е и поголем град, нели? =)

Клубот "Влае" мометнално врши упис на нови членови деца до 14 година. Тренинзите се секој вторник и четврток во Борис Трајковски.

А за афирмираноста на овој спорт за жал нема никаква. Нема заинтересираност од спортските новинари да ги известуваат резултатите од македонската лига ниту пак од натпреварите каде наши репрезентативци се натпреваруваат во странство.

Kajgana Shop

На врв Bottom