Xfire
fino alla fine
- Член од
- 9 август 2008
- Мислења
- 7.342
- Поени од реакции
- 2.235
Секаде во спортските продавници.kaj moze da se najdat ping pong topcinja ?????????
Орка
Најк
Адидас
Секаде, дека што се продава нешто за спорт.
Секаде во спортските продавници.kaj moze da se najdat ping pong topcinja ?????????
:wink:Добар е и за кондиција и интересен е за играње. А и за загревање е добар. Одамна кога вежбав кик бокс случајно одиграв еден саат пинг понг пред тренингот. Така добро бев загреан та вадев удари што до тогаш не ги можев, удар со нога од скок со свртување за 360 степени
Тогаш стварно сфатив она што викаат дека загревањето е ВАЖЕН дел од тренингот.
Партизан 4 (Карпош 4) 100 ден. саат, Палата (центар) ми се чини 120 ден. саат. Ако идеш у второво земи си палка пошо крш им се.Играм во училиште, но бидејќи сега не работи училиштето ако може да ми кажете некои места во Скопје каде што може да се игра и секако цена.
И у Скопје не е нешто посебен,ретко можеш да најдеш некој клуб..А и на тв слабо го спомнуваат овој Спорт за жал..абре луге каде има пинг понг клубови овде во гевгелија нема апсолутно ништо..јас имам пинг понг маса дома веке има 2 години..многу добар спорт е но овде кај мене нема ни клубови ни ништо
Во Скопје има најмногу клубови за разлика од другите градови каде има само по 1 клуб. Логично е тоа ако знаеме дека е и поголем град, нели? =)И у Скопје не е нешто посебен,ретко можеш да најдеш некој клуб..А и на тв слабо го спомнуваат овој Спорт за жал..