Пивофест 2011 - 14-17 јули

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.443
Поени од реакции
6.116
После овие вмровциве антикомунисти ќе ми се прават :pos: Се од екс ју носат ...свашта.
Реков нешто ќе изненадат во 2011тава ама ништо ич.

Излеа предност имаат овие што се во залез на кариера и оние што ги чека затвор...

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.920
Поени од реакции
50.662
Баш ради ова- Пиволенд >>> Вашаров од Бачка Паланка.

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
па подобро е The Prodigy да настапат на Пиволенд,отколку на Пивофест:)))))
ако дојдат на пиволенд, го баталам пивофест, секако ретко сум дома тој преиод, ќе одам на нешто што јас го сметам за квалитетно а не шабанерија

/gone/87

+++FOR CLEAN SKOPJE+++
Член од
30 март 2009
Мислења
1.769
Поени од реакции
119
ако дојдат на пиволенд, го баталам пивофест, секако ретко сум дома тој преиод, ќе одам на нешто што јас го сметам за квалитетно а не шабанерија
се знае Пивофест зашто постои.....голем избор на пива,+ некоја скара и ДОБРА МУЗИКА-РОК т.е. underground ...........

турбо-фолк и Пивофест НЕ ОДИ т.е. НЕВИДЕН КИЧ е.......

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.497
Поени од реакции
8.029
Традиционално одам да си ги посетам роднините во Прилеп секое лето, но секако дека тоа ќе го направам на ден кога НЕ НАСТАПУВА главната ѕвезда. Лани бев на вечерта кога беа Влатко Илиевски и Есма, и таман ми беше :)

acermk

лавот во сенка
Член од
18 јуни 2009
Мислења
1.938
Поени од реакции
900
Ако дојдат Cypress Hill идам иако сум од Скопје нема да бирам средства за да доам :)

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.985
Поени од реакции
12.621
Оваа сељачана не може да ја поднесе големината на Prodigy и Cypress Hill или нешто слично така да never going to happen...барем нека ја поднамалат цената на пивото и ашколсун ќе им речам.

Misery

30% off
Член од
3 април 2011
Мислења
1.598
Поени од реакции
2.394
Мораше балканец да настапува нели ?
Очигледно не се слушаше доволно сељачко во текот на цела година па решија Здравко Чолич да го донесат . Ебем ти и прилеп и пивофест и балканци .

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
и минатата година тие шо беа против Цеца биле во први редови.......
важен е профитот........пазарна економија е.......
и не ми плукајте по градот.....ако не ви се иди за чолиќ дојдете друг ден...и јас не бев за цеца...си појдов истиот ден на пладне...мераци........ни цеца ја видов...ни ме интересира......кој ја *** :) извинете за вулгарност

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Фала богу што емигрирав, го донесле Чолиќ молим те, сеуште ме маваат флешови од репитициите на "Ти си ми у крви" перформирани на караоке забавите во ВИП со ДиЏеј Александар Блажевски (исушениот водител со цвикери со речник ванаби Живкица кој беше водител на квизот Знај-Добиј).

V

Vollstandig

Гостин
Годинава ако донесат уште една балканска ѕвезда, т.е српска мочај се на програмата.

Член од
20 август 2007
Мислења
2.252
Поени од реакции
312
Мораше балканец да настапува нели ?
Очигледно не се слушаше доволно сељачко во текот на цела година па решија Здравко Чолич да го донесат . Ебем ти и прилеп и пивофест и балканци .
Не знаев дека скандинавец (на пример) може да пишува вака читко и кирилица македонски!

Kajgana Shop

На врв Bottom