T
Torchyrus
Гостин
Ебагооооооооо дајте го Продиџиииииии
Дечко, Сека Алексич треба да ја ставиш во фиока турбо фолк.Не би го сместил во друг жанр покрај турбо фолк (Мерак ми је - соодветен пример). Минус баладите , тие се едноставно балади.
Не сум исфрустриран , само неможам да сватам како може секоја година истото да е и народот пак да се пали на тоа. Следна година ќе го донесат Жељко Јоксимович и тако даље , ни ронка разновидност.
И да имав средства пријателе , радо би одел во некоја од западниве земји .
Жанровски ми го свртеа муабетот. Инаку стариот има глас како и се останато југословенско у тој фазон.Дечко, Сека Алексич треба да ја ставиш во фиока турбо фолк.
Чолич треба да го ставиш во фиока Бог.
Да не ги побркаш работите.
Чолич е мајко ебач, стариот има глас ко никој друг.
Никад у живот не сум земал да му отидам на концерт или недај боже да го пуштам дома, ама, ко ќе го чујам по грешка у исти моменат ми доаѓа чичко Ежењак.
Шо е така, така е, јебеш му матер.
Поштуем ако им го донесат него, пошо типот е класа, не е брука.
Ама поштуем и да ми ги донесат Продиџи после него да ги убијам сите шо не стигнале да си отидат
Дека е воа, мислам во кој град, ливада? The Stranglers respecat! Би отишол макар и само за нив.Пошто се споменуваа Продиџи во муабетов за Пивофест... (и неможев да ја најдам темата за Продиџи у музика)...
Продиџи ќе настапуваат на Rockwave фестивалот у Грција (мајката у ..... на гејциве )... на 3ти Јули. Е сеа, поради тоа, има две варијанти, можат попат да ги соберат кај нас (ко примерите со Хртс и Баста), или после настап на овој фестивал, т.е. настап на Балканов, да не ги видиме Продиџи кај нас уште најмалку година дена.
За жал, поверојатно е вторoто... :/
Во центарот на ПрилепДека е воа, мислам во кој град, ливада? The Stranglers respecat! Би отишол макар и само за нив.
Мислев на тој Rockwave fest во Грција.Во центарот на Прилеп
Можно е Марјан да има познавање од музика,ама факт е дека лани доживеа многукратен оргазам кога седеше до Цеца.Тој мисли дека е најдобар штом ја донел Цеца во Прилеп.Јас само се молам да не биде и годинава некој северен турбо фолк-сосед оти ќе врие од селаништа.Galeb , грешка си за Марјан и неговото познавање на музиката ... го знам чоекот скоро 15 години и тоа замисли го запознав во еден кафич во кој одеа луѓе кои слушаат алтернатива ( таква музика се пушташе ) , а и неколку години потоа често одеше на такви места . Се надевам дека годинава ќе ги донесат Продиџи или еветуално Сајпрес Хил ( иако не верувам дека тоа ќе се случи ) .
Какво мислење имаш амо на пример го донесат Харис Џиновиќ на Пиво Фестот?Можно е Марјан да има познавање од музика,ама факт е дека лани доживеа многукратен оргазам кога седеше до Цеца.Тој мисли дека е најдобар штом ја донел Цеца во Прилеп.Јас само се молам да не биде и годинава некој северен турбо фолк-сосед оти ќе врие од селаништа.
--- надополнето: Jun 29, 2011 11:20 AM ---
А доколку Аца Лукас го донесат се заветувам дека од одма нема да излезам зашто ми се гади од Лукас!
Добро прашање!Што има годинава во Апореа организирано по повод Пиво Фестот?
Во Malakassa до Атина...Дека е воа, мислам во кој град, ливада? The Stranglers respecat! Би отишол макар и само за нив.
Не сакм ни Харис,ни Цеца,ни Лукас ни ништо слично.За Апореа не знам(малку сум повозрасна и не сум толку информирана за ноќниот живот на младите). А ако смеам да прашам зошто ми даваш совет (Саше- Фактор ИКС).И него ич не го сакам.Какво мислење имаш амо на пример го донесат Харис Џиновиќ на Пиво Фестот?
Виц-
И Чак Норис доживува повеќекратен оргазам што седи до Цеца................Дури и Леми од Моторхед доживува оргазам до Цеца......
Совет-
(Саше Фактор Икс)
Ги навреди Аца Лукас и Цеца во еден пост, ќе имаш проблеми со еден член на форумов, а тоа не сум јас
Прашање-
Што има годинава во Апореа организирано по повод Пиво Фестот?