Перо Антиќ со кукавичка изјава дека доаѓа од „ФИРОМ“

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 април 2012
Мислења
269
Поени од реакции
292
Добро ајде распнете ме зошто сум го пишал Панчев како пример :D
Уште еднаш ќе си пишам дека ми е мило Антиќ што игра за голем клуб и што ја освои Евролигата ама ме боли тоа што Македонец сам си вика дека доаѓа од фиром
леле Антиќ што правиш бееее,глеј сега колку ти се налути unmik:pos: Пријател,уживај малку,ќе дојде неговиот момент во кој ќе го каже она што го мисли:)

М

Мартин`

Гостин
Taка прочитав на друг форум... исто и на twitter сретнав такво нешто, ќе видиме утре.
Не си прајте бајрам на мозокот он нема муда да одбие наредба за БЈРМ да рече вие знаме ќе извадел :facepalm:
Искрено гајле ми е што освоил, ако мене ме прашувате нека се повреди да не игра за квалификациите ..

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.006
Поени од реакции
5.653
Не си прајте бајрам на мозокот он нема муда да одбие наредба за БЈРМ да рече вие знаме ќе извадел :facepalm:
Искрено гајле ми е што освоил, ако мене ме прашувате нека се повреди да не игра за квалификациите ..
На Facebook профилот на offnet го пишува тоа.

М

Мартин`

Гостин
На Facebook профилот на offnet го пишува тоа.
Хмм кој ги знае, мада сигурно ќе испаднеше некоја слика до сега навистина да било така. Ко што реков нема муда за такво нешто, ако стварно испаднал со наше знаме јас ќе се сликам со старото знаме кај белата кула :D

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Перо Антиќ појавувајќи се пред новинарите со македонското знаме околу себе: „Јас не се откажувам од мојата земја и од мојот народ“

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Со оглед на тоа што тебе никој не те прашува, можеш само да си хејташ онака...лабаво...воедно и да ми креваш притисоск со дебилни изјави.

Да се повредел, маааааааајкоооооо:facepalm:

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
http://www.mkd.mk/31400/sport/antic-presreken-sum-ja-zasluzivme-titulata/
По вечерашното финале, како што неофицијално пренесува известувачот на МТВ од Истанбул, Антиќ имал кратка изјава дадена пред новинарите во прес-центарот со македонско знаме околу вратот, во која рекол дека бил погрешно разбран.
„Јас не се откажувам од мојата земја и од мојот народ“, е изјавата на Антиќ што ја пренесе известувачот на МТВ од Истанбул.

М

Мартин`

Гостин
Со оглед на тоа што тебе никој не те прашува, можеш само да си хејташ онака...лабаво...воедно и да ми креваш притисоск со дебилни изјави.

Да се повредел, маааааааајкоооооо:facepalm:
Јас си кажав свое мислење, ти ако сметаш дека е дебилно твоја работа не ме интересира мене. Човек што лиже гз и нема достоинство за мене не е не-човек, таков човек со таква репутација да не поткопува со такви испади.. жално.

Исто како Киро Глигоров со неговата изјава за која Грците јајцата цитрони ни ги направија. На 3 Комити 1 кодош ..

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Јас си кажав свое мислење, ти ако сметаш дека е дебилно твоја работа не ме интересира мене. Човек што лиже гз и нема достоинство за мене не е не-човек, таков човек со таква репутација да не поткопува со такви испади.. жално.

Исто како Киро Глигоров со неговата изјава за која Грците јајцата цитрони ни ги направија. На 3 Комити 1 кодош ..
АМА како можеш да посакаш да се повреди БЕ, дали си ти нормален....дали воопшто ти значи тебе зборот човечност нешто?! Очигледно не. Пред неполна година сите др*авме на него и имавме мултиплоргазми...а сега, се најлошо предавник бил. НЕ е предавник.

П.С. Дечкото на тебе ти пренел и изјава од Антиќ по финалето. Мада мене тоа ништо не ми менува, убеден сум дека за МКД секогаш ќе игра со срце.

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Лелеее а дали приметивте дека му го смениле и името на Антиќ, на дресот место Перо му пишуваше Пежо. :P

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.732
Поени од реакции
9.472
^^
Е браво за ова...и Гејецов со нашево се гушнал :)

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561

--- надополнето: 14 мај 2012 во 10:24 ---
^^
Е браво за ова...и Гејецов со нашево се гушнал :)
Гејецов ќе го јаде за ова исто како што Антиќ го јадеше кај нас за тоа што кажа ФИРОМ

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom