aj odi si preku agencijaДа не бил некој за Хургада во своја организација, без агенција?
Пробувам сам да организирам нешто, ама авионските карти ем се изгор, ем патувањето трае 20+ часови.
бојцо бојцо...aj odi si preku agencija
Убаво ти вели.бојцо бојцо...
patot ke ti bide problem se drugo e lesno. jas obicno odam preku dubai imase dosta direktni letovi bar pred krizata. vidi i dali ima nesto direktno preku istanbul. druga opcija ti e da ides prvo do kairo ili aleksandrija ako imas podobra konekcija prosetaj prvo tamu, vidi piramidi, muzei pa sibaj nadolu ili idi na drugo mesto.Да не бил некој за Хургада во своја организација, без агенција?
Пробувам сам да организирам нешто, ама авионските карти ем се изгор, ем патувањето трае 20+ часови.
Тоа и правам екшли. Затоа ти велам да размислиш.Дај некој стварно со искуство да сподели
Не викам дека се глупости, едната опција ми е таа, сакам да ја разгледам и другата.Тоа и правам екшли. Затоа ти велам да размислиш.
Јас сум со ужасно лошо искуство од Хургада, па сеа...
А како би пошол сам без агенција... за тоа не можам да ти помогнам.
И не се глупости ако некој ти сугерира да одиш преку агенција, биди конструктивен.
Може да го образложиш лошото искуство другар?Тоа и правам екшли. Затоа ти велам да размислиш.
Јас сум со ужасно лошо искуство од Хургада, па сеа...
А како би пошол сам без агенција... за тоа не можам да ти помогнам.
И не се глупости ако некој ти сугерира да одиш преку агенција, биди конструктивен.
Не сакам на @Bojco да му станам предосаден со моето ругање кон Египет во темава, ама таа е реалноста за жалМоже да го образложиш лошото искуство другар?
Јас не сум бил досега и не знам дали би сакал да одам. Читам доста негативни коментари и досега гледам повеќе cons отколку pros за Египет.
Баш ради потцртаното и испишаното во темава, имам предрасуди кон земјава.Па само 9 страни се, пролистајте!
Јас имам така така искуство од Хургада. Ама има луѓе и што се зезнале!
Пола одмор го истерав со 39+ температура, ама нема предавање! Платија сам
Арапска земја, не очекувајте обичен одмор, па и ако сте прв пат во тој свет, отварајте очи!
This is how I feelБаш ради потцртаното и испишаното во темава, имам предрасуди кон земјава.
Ги читав еднаш, пред пола година може и повеќе, сите мислења во темава. Не ми се проверуваше сега конкретно дали Берзеркер се образложил претходно или не.
Луѓе имаат различни предрасуди! Од вода, огин, мрсно, други раси, други религииБаш ради потцртаното и испишаното во темава, имам предрасуди кон земјава.
Ги читав еднаш, пред пола година може и повеќе, сите мислења во темава. Не ми се проверуваше сега конкретно дали Берзеркер се образложил претходно или не.
е како бе брат ке процени ако биде изолиран од реалноста?Луѓе имаат различни предрасуди! Од вода, огин, мрсно, други раси, други религииЕ сега ако не пробаш нема да знаеш, дали си создаден за тоа или не. Најбезболен начин е што го советува Кано, плати поскап хотел, пожелно преку агенција и ќе бидеш во Египет, ама троа изолиран од абориџините. Ако процениш дека и не е нешто страшно, втор пат го то море екстрим, и така.....