- Член од
- 4 мај 2009
- Мислења
- 209
- Поени од реакции
- 9
И јас сум сељак, ама не сум од тешките.
( Овде не зборувам баш за ептем заостанати села како во македонските приказни, каде просечна старост на населението е 50 години.)дали да одам (одиме) на Tiesto или на Armin Van Buuren,или дали да иде(одиме) со другарките на пица или на гиро....
и образованието не е проблем!!!!Немање на исти интереси и теми за правење муабет може да е проблем доколку во врска е една образована личност со некоја необразована.
Ме интересира...
-Што мислите дека девојка/дечко од село нема во однос на девојка/дечко од град?
Техничко-тактичките карактеристики им се тука некаде. Само селските девојки се појаки на кондиција.и образованието не е проблем!!!!
разбирање и мегусебна почит треба!!!!!
и добар секс
шо има девојка од село а шо нема таа од град:raz:
не сум бил со девојка од село...ама исти се мислам физиолошки
само приметив кај тие от село праат убав качамак и тарана и подобри пржени компирчиња од мене
а за кафето не можат со мене ете така
Кети кажи од кое село си идам да те зимам....не за друго туку и у град не размислуваат како тебе девојчињата!:smir:Прочитав многу постови и не ми се верува во онаа што го читам. Ние, луѓето кои живееме во село не сме баш така прости.
-Луѓето не се занимаваат само со чување крави и обработување ниви туку работат по државни и приватни фирми по градовите.
- Младите не се само со завршено средно, 80% одат на факултет.
-И ние имаме интернет,излегуваме исто како и другите кои живеат во град, се двоумиме
( Овде не зборувам баш за ептем заостанати села како во македонските приказни, каде просечна старост на населението е 50 години.)
Да,има и од оние кои не излегле од своето село,ама такви ретко ќе сретнеш ако и ти не си од село.
Велите- Што ќе правам муабет со неа/него?
Мислам дека нема потреба да правите муабет за цената на млекото или жнеењето на нива. Ќе правите муабет за тоа што Вас ве интересира. Немање на исти интереси и теми за правење муабет може да е проблем доколку во врска е една образована личност со некоја необразована.
Ме интересира...
-Што мислите дека девојка/дечко од село нема во однос на девојка/дечко од град?
Ахаа,а колку кила си ти?И јас сум сељак, ама не сум од тешките.
Јурумлери е на 9 км од центар .. што те чуди тука незнам ..:helou:Денес е вистинска реткост да најдеш некој кој се родил во село
(барем јас не сум сретнал оддамна), така да најверојатно треба да ви е привилегија ако партнерот ви е селанец.
Т.е. ми текна на една девојка. Велам од каде си? -од Скопје. -Каде во Скопје?
Јурумлери.
pa taka de,ako licnosta so koja si ti odgovara na tvojot karakter sto ima vrska od kade e,mozebi bas toa negovo poteklo go napravilo licnost kakva sto e sega i koja tebe ti odgovara.воопшто не ми значи од кај е партнерот од кај сака нека биде дали од село или од Африка јас ако го сакам и сум среќна со него не ме интересира што ќе каже околината каков и што е сепак јас него сум го избрала и јас знам дали со него ми е убаво