Парламентарни избори - 15 Јули 2020

• Креатор на темата Macedon1um
  • Време на започнување

Кој политички блок ќе успее да состави влада?

• Вкупно гласачи
    84
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Пресот одложен за 19:30
Образложението кое е, некој стапнал на кабелот? :pos:

Иначе како си добиваат тендери некои фирми алал, за да пратиш понуда и курбан принесуваш, одредени фирми само ворд некој праќаат и бааам тендерче. Дуна фатиле сајтот на Дик да го оправаат, што викаат погоре за фискална ќе се изначекаш, ништо чудо вчера во триести сон да биле.

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.582
Поени од реакции
13.952

Иначе како си добиваат тендери некои фирми алал, за да пратиш понуда и курбан принесуваш, одредени фирми само ворд некој праќаат и бааам тендерче.
Не ме чуди за секој глас по една црта да имаат ставано на табли, па сега да го чекаат шлеперот да ги донесе. Шо е сигурно, сигурно е, не може да ги хакнат така :toe:

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.530
Поени од реакции
2.681

Иначе како си добиваат тендери некои фирми алал, за да пратиш понуда и курбан принесуваш, одредени фирми само ворд некој праќаат и бааам тендерче. Дуна фатиле сајтот на Дик да го оправаат, што викаат погоре за фискална ќе се изначекаш, ништо чудо вчера во триести сон да биле.
Кога им ја однесов фискалната на сервис таа сиротата манекенка на прием ми вика извинете немаме хартија во принтерот да ви дадеме пријавница али немај гајле ке ја средиме и ке ви се јавиме.Нормално не ме бараа 2 месеци и отидовме лично да ја земеме нормално готова.Пред некој ден ми стигна порака да одам да ја земам фискалната.Со почит :pos:

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Абе 10 години се тера наративот "ни треба 3та опција" и сеа Апасиев им лапна гласови на едните и на другите иодма сите се дигнаа ваков бил, таков бил, фашист, дрн-дрн јариња.
Муабетите се као кој кур е тој Апасиев да ми зима мене гласови, чунки вмро, сдсм, дуи и сеа алијанса се боговите у политиката и никој не смее да припари ако не е со нивен амин. Море и Интегра требаше да земат бар 1 пратеник и Твоја да земеа 1, шо порасцепкани тоа подобро, а не вака, до пред 3 години вмро ја имаа апсолутната власт и наеднаш преку ноќ сдсм ја има апсолутната власт, а ние обичните смртници ќе се надеваме дека некој од нив ќе ја решел сиромаштината, корупцијата, криминалот, животната средина итн итн.

Не дека Апасиев е таа 3та опција, ама многу ми е ќеиф шо им ги помати математиките на големиве шо мислат дека се бог и батина у политиката.

Тачи коа кажа дека ќе имало војна ако нема албанска партија у владата, малце галама се дигна и толку, оној од Беса ли беше, кој ли беше, што ја пееше химната на Албанија на 27ми април, океј е, терористи што станаа министри, океј е, они се демократи, Џеват Бучи тогаш у тепачката на Комити и некои албански хулигани, пред камери вадеше лисици, тоа е океј, дуи читаа поезија и ќутеа коа тоа им одговараше, тоа е океј, ама Апасиев што пишал "џабе ни се лижете, сите ќе ве стреламе" е фашизам, скандал, страшно, пропаст на светот.

Пак ќе кажам, многу мерак ми се праи што некој им скина гласови, белким ќе и текне на некоја партија дека коа ќе дојде на власт стварно треба да работи, а не ние од 91ва да го тупиме уште со реформи во правосудството.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Член од
4 јануари 2008
Мислења
2.437
Поени од реакции
5.485
Кај бе неофицијални од официјална институција задужена за тоа?!
"НЕОФИНЦИЈАЛНИ" може да каже СДСМ, ВМРО, МОСТ, СОРОС, ОДИХР, ОБСЕ.....
Не може ДИК да карикира со Неофицијални резултати
Имате првични и конечни ОФИЦИЈАЛНИ резултати.

Абе ова е некое Труман Шоу! Дај проверете по тоа странскине канали да не вршат реалити шоу пренос на циркузов во државава

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Конечни неофицијални o_O

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom