Парламентарни избори - 15 Јули 2020

• Креатор на темата Macedon1um
  • Време на започнување

Кој политички блок ќе успее да состави влада?

• Вкупно гласачи
    84
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Coca Cola

Пашламарка
Член од
4 јануари 2009
Мислења
972
Поени од реакции
1.597
Ја користам оваа прилика да ја замолам креатурата склона кон хипохондрични напади под ник @Coca Cola да не става лајкови на моите постови. Ако мисли дека ги делам неговите ставови и убедувања гадно се заебал.

Благодарам на разбирањето.
hmm posleden pat koa proveriv ne znaev deka kaj lajkuvanjeto vazhi komutativno svojstvo, znam ako lajkuvam deka jas se slagam so tebe a ne ti so mene ali nema veza :icon_lol:

Член од
23 мај 2019
Мислења
4.477
Поени од реакции
5.213
Штом се работи за компјутерски експерт мора да е некој од експертиве на кајгана, овде сите се компјутерски експерти, прашај ги ако не ми верваш, така да инфото со 100% гаранција е манипуњација. За ова година и нешто, научив едно дека се експерти ама не за сметачи.

@Емкаа ништо чудно time.mk да им послужил како тестен примерок, така и некои коа почнуваа се обидуваа да пробиват мрежи со Kali :vrtioci:

Не е важно кој хакирал и направил тоа што направил туку е ВАЖНО кој платил да се изврши ваквиот упад!

Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.828
Поени од реакции
36.865
Ахмети самиот кажа синоќа дека имале освоено околу 100 000 гласови и 12 пратенички мандати, а за тринаесеттиот било неизвесно. Самото тоа што утрово се разбудивме со информација дека имаат 15, беше чудно.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Многу малку се тие што всушност бојкотираа. Јас вчера не гласав, а моето лично неизлегување не го поврзувам со бојкотирање, едноставно нема партија што ги застапува моите интереси. Да излзеше раководството на ДПМНЕ со дециден и категоричен став дека при првиот ден од нивното враќање на власт ќе го поништат преспанскиот договор, вратат името на државата, и укинат двојазичноста, јас ќе бев нацртан пред гласачкото место на 15ти уште во 6:30. ДПМНЕ место да се посвети на тоа што е битно, и тоа што би им донело победа, они се замараа со тоа што правел Заев кога бил на власт, како демек ние глупи сме, не знаеме.
Druze ti si trebalo za levica, tie se tie stavovi

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Многу малку се тие што всушност бојкотираа. Јас вчера не гласав, а моето лично неизлегување не го поврзувам со бојкотирање, едноставно нема партија што ги застапува моите интереси. Да излзеше раководството на ДПМНЕ со дециден и категоричен став дека при првиот ден од нивното враќање на власт ќе го поништат преспанскиот договор, вратат името на државата, и укинат двојазичноста, јас ќе бев нацртан пред гласачкото место на 15ти уште во 6:30. ДПМНЕ место да се посвети на тоа што е битно, и тоа што би им донело победа, они се замараа со тоа што правел Заев кога бил на власт, како демек ние глупи сме, не знаеме.
Druze ti si trebalo za levica, tie se tie stavovi

chef_cook

._perlous
Член од
25 октомври 2011
Мислења
4.296
Поени од реакции
13.176
бобобо...80.000 гласови,углавном за левица и дпмне.ова ни у Русија го нема!

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
Последно инфо што циркулира е сдс 51, вмро 47, дуи 12, алијанса 8, левица 2, дпа 1.

Сеа ќе видиме дик што ке кажат.
Ако е така, тогаш и тоа е местенката, коалиција Комуњари + АА + ДПА (ако стварно решиле да го избегнат ДУИ)

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.582
Поени од реакции
13.952
Последно инфо што циркулира е сдс 51, вмро 47, дуи 12, алијанса 8, левица 2, дпа 1.

Сеа ќе видиме дик што ке кажат.
Не е возможно толкава да е грешката, партииве знаат одамна кој колку има до последен глас, во секое избирачко место. Тие се мандатите отприлика, плус минус 1 максимум што може да се смени мислам.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom