- Член од
- 28 април 2010
- Мислења
- 89
- Поени од реакции
- 30
praktikum de zgresivколега кој е тој прирачник ако може да објасниш...по општ дел граѓанско јас имам само практикум и 3 книги општи одредби 1,2 и 3...благодарам
praktikum de zgresivколега кој е тој прирачник ако може да објасниш...по општ дел граѓанско јас имам само практикум и 3 книги општи одредби 1,2 и 3...благодарам
Не дава теми....Дечки да не знае некој теми за поправниот есеј по Економика кај Гроздановски?
Ке можеш да ги полагаш и во казнената сесија, во март мислам дека е,заедно и испит и есеј.Aј некој ако сака да ми каже дали утре ако не идам на есеј, ке имам право да си полагам есеј со испитот во јуни по Економика?
Прашав 5-6 асистенти и еден професор. Нема казнена, здравје јуни.^Секоја година има, незнам зошто би немало оваа?
Не се отвара ни кај мене.може ли некој од вас да си влезе во студентското досие на веб сајтот на правен...јас веке недела дена не можам да ја отворам секцијата е-студент...неможам да пријавам испит, а полагам сега во понеделник граѓанско...
Мастер студиите на Јустинијан Први јас ги плаќам 1000 евра, 2 пати по 500. Јас се запишав учебна 2009/10 и тогаш беше 1000 евра за тие што додипломските студии ги завршиле на Јустинијан, а 1200 евра за тие кои доаѓаа од други институции. Не знам колку плаќаа последната генерација, а не знам и дали е распишан конкурсот за следната година. Инаку, имаш 9 насоки и тоа: Казнено, граѓанско, финансово, деловно, административно, меѓународно, уставно, историја на право и римско право. Јас можам да ти кажам за казнено, затоа што таму сум.Здраво на сите
Дали е подобро да се заврши по стара програма или по нова (мастер)
и ве молам некој што има информации за мастер студиите да ми каже што знае (од тоа колку пари се , до испити и сите информации)
Благодарам
Благодарам што пиша ... пиши ми за казнено ме интересира , а дали мора да се оди на предавања?Мастер студиите на Јустинијан Први јас ги плаќам 1000 евра, 2 пати по 500. Јас се запишав учебна 2009/10 и тогаш беше 1000 евра за тие што додипломските студии ги завршиле на Јустинијан, а 1200 евра за тие кои доаѓаа од други институции. Не знам колку плаќаа последната генерација, а не знам и дали е распишан конкурсот за следната година. Инаку, имаш 9 насоки и тоа: Казнено, граѓанско, финансово, деловно, административно, меѓународно, уставно, историја на право и римско право. Јас можам да ти кажам за казнено, затоа што таму сум.
Имаш поракаБлагодарам што пиша ... пиши ми за казнено ме интересира , а дали мора да се оди на предавања?