ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ „Јустинијан Први“ Скопје

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
Да не знае некој од колку работи Архива?

Член од
24 март 2010
Мислења
71
Поени од реакции
18
АЈ ХЕЛП!!! КАМБОВСКИ МИ ПРЕДАВА КАЗНЕНО? ШТО ПЕРСОНА ЧОЕК Е ? хахаххаха хелп
Огромни познавања има, како што рече Д_Лејди, само многу монотоно предава и малку е тежок за слушање.

Супер човек. Јас барем супер си поминав. Има огромно знаење, не малтретира на испит, ама не пушта ако не знаеш. Мислам дека е најдобар професор од цела казнена група. Не е надуен, а е најобразован и плус академик е. По ходник ако го начекаш нема шанси да те откачи. Ако сакаш да научиш, го имаш вистинскиот професор.

--- надополнето ---

Ај да прашам, има некој економско казнено да ми каже што прашања давал?? Како сте минеле на испит?
Сега ќе ти пратам едни прашања што мене ми ги пратија од казнено и финансово. Утре полагаш?

ЕДИТ: Ослободи место за порака :)

Г.Наумовски (Римско право) и М.Докмановиќ (Право и информатичка технологија), како предаваат? За нив ми кажаа само дека биле доста млади:/
Докмановиќ информатика? Хах, тој историја ми предаваше. Во секој случај, и двајцата се добри дечки, Мишо ептен си ја брка работата и нема шанси да има каснење со поени, или такви работи, организиран е.

Terebellum Sagittarii

Несопирлива
Член од
25 јули 2007
Мислења
1.194
Поени од реакции
578
Огромни познавања има, како што рече Д_Лејди, само многу монотоно предава и малку е тежок за слушање.

Сега ќе ти пратам едни прашања што мене ми ги пратија од казнено и финансово. Утре полагаш?

ЕДИТ: Ослободи место за порака :)

Докмановиќ информатика? Хах, тој историја ми предаваше. Во секој случај, и двајцата се добри дечки, Мишо ептен си ја брка работата и нема шанси да има каснење со поени, или такви работи, организиран е.
Да утре полагам Плс пиши ми:))) еве одма бришам пораки за да направам место:))

Advokatce

откачено
Член од
2 ноември 2009
Мислења
209
Поени од реакции
27
Ајде за предавање повеќето се напор, финтата е дали на колоквиум зафркава као Родна?? ? ? И поени како е за поени за активност? дава или и тој со 0,5 0,1 стартува :(

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Овој Кандикјан ептен ме потсеќа на Влатко Стефановски :pos2:

Advokatce

откачено
Член од
2 ноември 2009
Мислења
209
Поени од реакции
27
Da ne znaete kolku max krediti mozeme da zapiseme vo semestar ??? zas mi treba da prezapisam predmet i vkupno mi idat 35 -.- ,
blagodaram odnapred

Член од
30 октомври 2009
Мислења
363
Поени од реакции
261
Кога полагаат вонредни и они што имаат презапишано предмет вонредно? Ја чув кога се полагаат вторите колоквиуми, и потоа втора шанса во поправна сесија?

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Ќе има казнена сесија, и ако има кога ке биде ?

Спирка

Чорбаџиска Кучка
Член од
1 октомври 2008
Мислења
394
Поени од реакции
14
Знам дека сите ја зборите Родна,ама може некој поконкретно да каже какви прашања дава. Дали мора се на памет да се учи, дали е доволно само од книгата да се учи или треба и практикумот, бидејќи гледам во него се се закони,идиотски е нив да ги учиме кога секоја година ги менуваат?

Day4walker

Doyle Brunson
Член од
18 ноември 2008
Мислења
132
Поени од реакции
8
Правиш муабет за ГраЏанско или Стварно ??? Граџанско обавезно практикум, џабе е се ако немаш фатено практикум...инаку прашањатасе тешки доста тешки...на пример имаш прашање со 2 зборчиња сменети и сеа ти го знаеш прашањето ама кога ќе ги прочиташ понудените се буниш максимилано...али се положува не е толку страшно!!! земи повеќе учи ќе биде, јас со 15 поени од есеј и 1 активност го положив така да немаш проблем, ама обрни внимание повеќе :)

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
Ај некој од втора година, нека пише ако знае коа има Каневчев утре предавања.

Член од
13 декември 2008
Мислења
125
Поени од реакции
8
Кога ќе ги завршиш првите 3 години на правен факултет даваат диплома дека си дипломирал ?

Kajgana Shop

На врв Bottom