Огромни познавања има, како што рече Д_Лејди, само многу монотоно предава и малку е тежок за слушање.АЈ ХЕЛП!!! КАМБОВСКИ МИ ПРЕДАВА КАЗНЕНО? ШТО ПЕРСОНА ЧОЕК Е ? хахаххаха хелп
Сега ќе ти пратам едни прашања што мене ми ги пратија од казнено и финансово. Утре полагаш?Супер човек. Јас барем супер си поминав. Има огромно знаење, не малтретира на испит, ама не пушта ако не знаеш. Мислам дека е најдобар професор од цела казнена група. Не е надуен, а е најобразован и плус академик е. По ходник ако го начекаш нема шанси да те откачи. Ако сакаш да научиш, го имаш вистинскиот професор.
--- надополнето ---
Ај да прашам, има некој економско казнено да ми каже што прашања давал?? Како сте минеле на испит?
Докмановиќ информатика? Хах, тој историја ми предаваше. Во секој случај, и двајцата се добри дечки, Мишо ептен си ја брка работата и нема шанси да има каснење со поени, или такви работи, организиран е.Г.Наумовски (Римско право) и М.Докмановиќ (Право и информатичка технологија), како предаваат? За нив ми кажаа само дека биле доста млади:/
Да утре полагам Плс пиши ми)) еве одма бришам пораки за да направам место)Огромни познавања има, како што рече Д_Лејди, само многу монотоно предава и малку е тежок за слушање.
Сега ќе ти пратам едни прашања што мене ми ги пратија од казнено и финансово. Утре полагаш?
ЕДИТ: Ослободи место за порака
Докмановиќ информатика? Хах, тој историја ми предаваше. Во секој случај, и двајцата се добри дечки, Мишо ептен си ја брка работата и нема шанси да има каснење со поени, или такви работи, организиран е.
Ај некој од втора година, нека пише ако знае коа има Каневчев утре предавања.
Треба за тоа да, само да не чекам до четврток, поитно ми е.Да не ти треба за магистарска тема за консултации ?