- Член од
- 16 декември 2008
- Мислења
- 391
- Поени од реакции
- 125
Дечки ве молам дајте некоја семинарска по Филозофија на право зошто до сабота треба да ја пратам на маил. Темата не е битна .
Поздрав ,
Поздрав ,
Нема проблем ако си пријавил испит а не го полагаш, уствари ако не те штиклираат на список за полагање и не најдат матрица со твој индекс... Исто ако сакаш пријавувај преку досие што сакаш, ако не се појавиш на полагање не значи ништо пријавеното. Шанси за полагање си имате 3, без оглед кога полагаш, ако не ја искористиш - не ја губиш шансата, пример испит од прва моеш да го полагаш еднаш во прва, еднаш во втора, еднаш во трета, не пишуваш квадрат или куб или даље...Дали има некој проблем, доколку се пријави испит по грешка кој е веќе положен?
Има поправен есеј у Субота. Теми за есејот се од вторите теми што ни ги даде и наводно пишуеш и колку поени ти фалат и ти ги дава без проблем. Ова за поениве се само гласини ама од појќе извори Мене ми фалат 6 па ќе видимоЕдно прашање... Ми фалат 7 поени Социологија кај Бачовска, па ако има некој од лани што ви предавала да ми кажете дали има шанси да ги земам тие поени некако, дали преку семинарска или било што... Благодарам
оди на сајтот Бадијала имаш еден куп семинарски регистрирај се и одбери си :smir:Дечки ве молам дајте некоја семинарска по Филозофија на право зошто до сабота треба да ја пратам на маил. Темата не е битна .
Поздрав ,
Па со едно 90 перцентилни поени ќе бидеш 150 од 300 во државна квота па сеа ти види4та година гимназија сум и планирам да се запишам на правен (или политички) ... кажете ми дали е голема конкуренцијата за државна квота, и дали ќе ми требаат многу поени од матура да бидам у државна квота??
Како мене не ми даде од онака 7 поена, толку ми фалат... Денес бев кај Манасиев и Милена и рекоа на тие што им фалат бодиви нека дојдат на есеј ке ви излеземе во пресрет... па ваљда ке ми пуштат 7 бода...Јас колку што знам социологија веќе има дадено бајаги поени за само да се положи. Каде што беа списоците за активност првите две колони се тие заслужените(реалните), а вторите две се тие што е додавано за да се положи, приметив на некои и по 5-6 бода им е давано, најдобро да си прашате кај професорката, ама Јасна ми е најсрце од сите досега, не верувам дека ќе прави проблеми, може да каже само за покритие да се полага есеј ама, пак ќе даде поени, нормално ако не фалат премногу