FALA TI NAJMNOGU OD SRCE
Имаш порака![]()
Имаш порака![]()
Ако мислиш на онаа казнена сесија што се плаќа, останува да видимена студентски прашања тетката рече дека ќе започне од 10 февруари...не е точно ова?
Супер човек. Јас барем супер си поминав. Има огромно знаење, не малтретира на испит, ама не пушта ако не знаеш. Мислам дека е најдобар професор од цела казнена група. Не е надуен, а е најобразован и плус академик е. По ходник ако го начекаш нема шанси да те откачи. Ако сакаш да научиш, го имаш вистинскиот професор.АЈ ХЕЛП!!! КАМБОВСКИ МИ ПРЕДАВА КАЗНЕНО? ШТО ПЕРСОНА ЧОЕК Е ? хахаххаха хелп
Овие на времето кога бев студент, беа демонстратори. Уште се сеќавам на примерот со стварите во римско, за парите, и од Догмановиќ примерите од историја. Има што да кажат, знаат да те научат, ама малце се строги на испит.Г.Наумовски (Римско право) и М.Докмановиќ (Право и информатичка технологија), како предаваат? За нив ми кажаа само дека биле доста млади:/
Не е битно тоа сеа, електронски полагаме. Битно е да се дарежливи на есеј и активностОвие на времето кога бев студент, беа демонстратори. Уште се сеќавам на примерот со стварите во римско, за парите, и од Догмановиќ примерите од историја. Има што да кажат, знаат да те научат, ама малце се строги на испит.