FALA TI NAJMNOGU OD SRCE
Имаш порака
Имаш порака
Ако мислиш на онаа казнена сесија што се плаќа, останува да видимена студентски прашања тетката рече дека ќе започне од 10 февруари...не е точно ова?
Супер човек. Јас барем супер си поминав. Има огромно знаење, не малтретира на испит, ама не пушта ако не знаеш. Мислам дека е најдобар професор од цела казнена група. Не е надуен, а е најобразован и плус академик е. По ходник ако го начекаш нема шанси да те откачи. Ако сакаш да научиш, го имаш вистинскиот професор.АЈ ХЕЛП!!! КАМБОВСКИ МИ ПРЕДАВА КАЗНЕНО? ШТО ПЕРСОНА ЧОЕК Е ? хахаххаха хелп
Овие на времето кога бев студент, беа демонстратори. Уште се сеќавам на примерот со стварите во римско, за парите, и од Догмановиќ примерите од историја. Има што да кажат, знаат да те научат, ама малце се строги на испит.Г.Наумовски (Римско право) и М.Докмановиќ (Право и информатичка технологија), како предаваат? За нив ми кажаа само дека биле доста млади:/
Не е битно тоа сеа, електронски полагаме. Битно е да се дарежливи на есеј и активностОвие на времето кога бев студент, беа демонстратори. Уште се сеќавам на примерот со стварите во римско, за парите, и од Догмановиќ примерите од историја. Има што да кажат, знаат да те научат, ама малце се строги на испит.