ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ „Јустинијан Први“ Скопје

Terebellum Sagittarii

Несопирлива
Член од
25 јули 2007
Мислења
1.194
Поени од реакции
578
Ве молам ако има некој маил од проф. Александар Климовски да ми пише:)))
И ако некој има одбрано предмет право на јавни набавки:)

Спирка

Чорбаџиска Кучка
Член од
1 октомври 2008
Мислења
394
Поени од реакции
14
Добро, има ли памет Драги или кој и да ги одржува електронските досиеа, не работат веќе две недели (може и повеќе)!:nerv:

bikerboy_87

F*CK...all i need is U!
Член од
30 март 2009
Мислења
42
Поени од реакции
4
знае некој кога почнува февруарската сесија? од оваа сега ништо...:nesvest:

bikerboy_87

F*CK...all i need is U!
Член од
30 март 2009
Мислења
42
Поени од реакции
4
на студентски прашања тетката рече дека ќе започне од 10 февруари...не е точно ова?

bikerboy_87

F*CK...all i need is U!
Член од
30 март 2009
Мислења
42
Поени од реакции
4
не мислам на казнена сесија, туку на февруарска редовна сесија. казнена колку што сум слушнал рекоа дека ќе немало...а можеби и февруарска ќе нема, бидејќи годинава некако се изместија термините за полагање...но и порано изненадиле, па се е можно...

Член од
8 мај 2007
Мислења
175
Поени од реакции
0
Дали некој знае од кога почнуваме со предавања за летен семестар?

Advokatce

откачено
Член од
2 ноември 2009
Мислења
209
Поени од реакции
27
АЈ ХЕЛП!!! КАМБОВСКИ МИ ПРЕДАВА КАЗНЕНО? ШТО ПЕРСОНА ЧОЕК Е ? хахаххаха хелп

Terebellum Sagittarii

Несопирлива
Член од
25 јули 2007
Мислења
1.194
Поени од реакции
578
АЈ ХЕЛП!!! КАМБОВСКИ МИ ПРЕДАВА КАЗНЕНО? ШТО ПЕРСОНА ЧОЕК Е ? хахаххаха хелп
Супер човек. Јас барем супер си поминав. Има огромно знаење, не малтретира на испит, ама не пушта ако не знаеш. Мислам дека е најдобар професор од цела казнена група. Не е надуен, а е најобразован и плус академик е. По ходник ако го начекаш нема шанси да те откачи. Ако сакаш да научиш, го имаш вистинскиот професор.

--- надополнето ---

Ај да прашам, има некој економско казнено да ми каже што прашања давал?? Како сте минеле на испит?

Спирка

Чорбаџиска Кучка
Член од
1 октомври 2008
Мислења
394
Поени од реакции
14
Г.Наумовски (Римско право) и М.Докмановиќ (Право и информатичка технологија), како предаваат? За нив ми кажаа само дека биле доста млади:/

Terebellum Sagittarii

Несопирлива
Член од
25 јули 2007
Мислења
1.194
Поени од реакции
578
Г.Наумовски (Римско право) и М.Докмановиќ (Право и информатичка технологија), како предаваат? За нив ми кажаа само дека биле доста млади:/
Овие на времето кога бев студент, беа демонстратори. Уште се сеќавам на примерот со стварите во римско, за парите, и од Догмановиќ примерите од историја. Има што да кажат, знаат да те научат, ама малце се строги на испит.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Овие на времето кога бев студент, беа демонстратори. Уште се сеќавам на примерот со стварите во римско, за парите, и од Догмановиќ примерите од историја. Има што да кажат, знаат да те научат, ама малце се строги на испит.
Не е битно тоа сеа, електронски полагаме. Битно е да се дарежливи на есеј и активност :)

Kajgana Shop

На врв Bottom