blackeyed
passive-aggressive...
- Член од
- 6 ноември 2008
- Мислења
- 933
- Поени од реакции
- 2.090
Готово! Новиот акаунт ми е blackeyed_mkdНе го бриши само остави го ќе загине самиот.
add me :smir:
Готово! Новиот акаунт ми е blackeyed_mkdНе го бриши само остави го ќе загине самиот.
Ќе те адднам, инаку прочитај ја темава Како правилно и побрзо до 6-ти левел.Готово! Новиот акаунт ми е blackeyed_mkd
add me :smir:
Незнам колку е али засега најдобриот играч е 23-ти левел со 9008 поени.Max lvl?
Да, најверојатно од иста IP адреса ги играш, нешто што лесно се приметува, а освен тоа, ептен е очигледно дека се работи за дупли јузери според имињата.Ставете ги во листата моите 2 бота од школо што ги играм
Zekula1189
Zekula1198
бај д веј,ако ги играм нив од дома а креирани ми се од школо можно е да ме бануваат?
Абе мене ме боли цеф за ботовиве него оригиналот ми е фрката,овие само да ги качам 6 лвл да си зеам 20 голдДа, најверојатно од иста IP адреса ги играш, нешто што лесно се приметува, а освен тоа, ептен е очигледно дека се работи за дупли јузери според имињата.
Па, друже, размисли малце; донациите од и до твојот оригинален јузер се гледаат јавно. Мислиш дека не се приметува таква работа?Абе мене ме боли цеф за ботовиве него оригиналот ми е фрката,овие само да ги качам 6 лвл да си зеам 20 голд
фала али без ризик не е забавноПа, друже, размисли малце; донациите од и до твојот оригинален јузер се гледаат јавно. Мислиш дека не се приметува таква работа?
Не е важно, ако поминеш без да те приметат, браво, ама ризично е, да знаеш.
Јас го пријавив, иначе Eddie Rebel ме пријавил за навреда, немој не ме радуј и ми дадоа 0.5 казнени поени ехеее додека направам 5 има време, и плус тоа се бришат за еден месец, инаку кај е тоа кај што не вика Monkeydonia не го глеам ?му работи ли на некого праќањето тикети до админите???
ај пријавувајте го клошаров
http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/1315630
Che Greco
дека во коментар тука не нарекува Republik of Monkeydonia.
дај да успееме некако да го банираат, 21 левел е.
може ли да се праќаат тикети????? јас не можам има некаков баг(одамна веќе...)
EDIT:
на кој не му работи праќањето на тикети (претпоставувам на сите...:nerv
ве молам барем пратете му порака на модераторот http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/751471
adi.furk
и пријавете го гркот...
OMO Iliden Pirin и партијата United Bulgaria ќе ја води македонец поточно cross fireОд утре официјално сум прецедател на БСД (Bulgarian Social Democrats) и планирам да ја правам македонска партијата.....кој сака да се приклучи на партијата...добредојден е за име...ке се одлучува на управен одбор