Честито, иначе што е ова од wikipedia па викаш воут ?Colonel станав конечно,да се пофалам.
http://en.wikipedia.org/wiki/Macedonia_naming_dispute#Lists_of_countries
vote!!!!!
Леле глупандер кој сум,повеќе табови отворени имав,погрешен копирав:kesa:Честито, иначе што е ова од wikipedia па викаш воут ?
Гледај сликата подоле кај 1 имаш војни, случувања кои се во твојата држава ако има некои свежи како 22 часа, и слично можеш да се бориш ако не ќе одиш на 2-ка International и таму ги гледаш само првите 5 значи можеш да се бориш само на тие на коишто Турција е сојузник зошто си таму, пример на првата битка таму Latvia attacked Samogitia, Lithuania кликаш на неа после Go To Battlefield и се тепаш, ако на првата листа со 5 нема активна битка одиш More events и бараш некоја.дајте некој да се борами дај кажете како да барам борби сам досаден ќе ви станам:pos2:
Друже силава ти е катастрофа подобро почниси од поново со 50 сила регистрирај се одново, по можност преку линков и почни да играш уште првиот ден се качува 2-3 левел, ќе ти пратам јас храна на овој имаш само 13 сила.Поздрав до сите е-македонци!.И јас од вчера почнав со играва па полека ве додавам сите од тука за пријатели,иначе никот ми е blackeyed87 па прифатете ме ако сакате:smir:
ок,али како да го избришам акаунтов?Друже силава ти е катастрофа подобро почниси од поново со 50 сила регистрирај се одново, по можност преку линков и почни да играш уште првиот ден се качува 2-3 левел, ќе ти пратам јас храна на овој имаш само 13 сила.
Не го бриши само остави го ќе загине самиот.ок,али како да го избришам акаунтов?