Општи дискусии за игри

Член од
28 декември 2011
Мислења
4.371
Поени од реакции
6.208
Praela neso problemi na odredeni procesori koa citav togas, moze ne ke da e do drugo.
Lizga kaj mene, doj ako sakas, 10 denari pola saat ili doj so mnogu pivo. :D
Не би требало, intel i5ка иам. Ќе пробам да ја реинсталирам, last effort.
Пуштај ми ја на team viewer кога не си пред PC. :pos:

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.637
Поени од реакции
34.044
Не би требало, intel i5ка иам. Ќе пробам да ја реинсталирам, last effort.
Пуштај ми ја на team viewer кога не си пред PC. :pos:
Isto na i5ka, ako mi teknuva ubavo ne mi ja pusti i mene na prva.. ama jas neso gresev u read only file-ovite... citni gi bugarite ako ne te mrzi, idi step po step...
Deluxe edition e i kaj mene. :)

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.606
Поени од реакции
17.441
Има некои информации дали ќе излага Darksiders 3?
Кога банкротира THQ дечкиве што ги правеа Darksiders игриве (Vigil Games) ги купи Nordic Games и досега тие немаат ништо спомнато. Јас очекувам дека ќе има нов дел ама не пред 2017 година
немојте вака ќе ме умирте одвај ја чекам, навдоно имаше интервју дека ќе го сменеле и името на играта али како што рече не пред 2017

InStealth

Лабаво лавабо
Член од
10 февруари 2015
Мислења
221
Поени од реакции
560
Anno Dawn of discovery - мислење искуство на некој со оваа игрица ?
Ептен ми праи кеиф па ако некој знае нешто повеќе од искуство ,благударја :) Ако прашањево не е за тука ,слободно препратете ме на друга тема,да .

Член од
19 август 2013
Мислења
29
Поени од реакции
1
Дали игра некој Dragon Ball Xenoverse? имам еден проблем во врска со Offline Local Multiplayer :duel:, неможам да се пуштам ми вели некоја нотификација дека ќе ми стасала кога ќе можам да играм, да не треба да ја завршам Storyline? иначе на PC е, не ми е на Steam, ја најдов за бесплатно, nonSTEAM е :)

Член од
14 ноември 2013
Мислења
7.205
Поени од реакции
22.833
Europa Universalis IV El Dorado. Јас ја додадов Македонската култура + Мкд имиња и презимиња. Ако сакате ќе ви ги оставам фајловите за да не мора да се замарате.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Europa Universalis IV El Dorado. Јас ја додадов Македонската култура + Мкд имиња и презимиња. Ако сакате ќе ви ги оставам фајловите за да не мора да се замарате.
Имаш ставено на Steam Workshop?

Член од
14 ноември 2013
Мислења
7.205
Поени од реакции
22.833
Не, само што ја направив Маедонија и ставив ss тука. Ел Дорадо експанзијата има алатка да дизајнирате држава. Јас така ја направив Мкд само што сменив два фајла каде што додадов Мкд култура и машки/женски имиња и династии ака презимиња.

Едит
Симнете го ова и отпакувајте го во главната дирекција т.е. местото каде што се наоѓа лаунчерот на ЕУ IV. Мора да ја имате Ел Дорадо експанзијата. Кога ќе ги префрлите фајловите влезете во играта и кога ќе треба да селектирате држава ќе забележите алатка доле десно на екранот create custom nation. Со моиве фајлови ќе можете да изберете Македонска култура наместо Бугарска, Грчка итн. Со тоа ќе добиете имиња и презимиња за вашите владетели, генерали, попови, трговци кои се Македонски. Тие имиња јас ги додавав па може вашето име и презиме да недостасува. Ако сакате да си го додадете пишете ми ќе ви објаснам како или пак побарајте на нет.

http://www.filedropper.com/macedonainculturegroup

Ако сакате веднаш да играте со Македонија без да ја креирате тогаш вметнете го овој фајл кај фолдерот за сејвувани игри кој се наоѓа во My Documents-->Paradox Interactive-->Europa Universalis IV-->save games. Влезетe во играта и лоадирајте го фајлот со име Macedonia. Во секој случај мора да го направите предходниот чекор ако сакате да го направите овој.

http://www.filedropper.com/macedonia

Последно уредено:

AniMagus

ペルソナ
Член од
20 октомври 2012
Мислења
1.161
Поени од реакции
4.293
Користи ли некој од вас track-ер за игри, налик Goodreads/Letterboxd?
Неодамна почнав да ги користам Grouvee и MyVideoGameList, но некако не ми се допаѓаат - многу игри немаат внесено во базата и самото додавање на игрите не е оптимизирано.

Kajgana Shop

На врв Bottom