Општи дискусии за игри

Член од
25 март 2012
Мислења
8.590
Поени од реакции
5.187
Ми треба итна помош!
Дали е можно да се играат игри на смартфони во компјутер? Ако може, како?

Член од
24 октомври 2012
Мислења
812
Поени од реакции
510
Има ли некој што би сакал да мавнеме малце Modern Warfare 2 Spec Ops заедно?

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.733
Поени од реакции
27.721
Што се однесува до крајот на walking dead season 2, што одбравте?
@Alex Baratheon @Kocka @батеМаче @dragonsky @wot @Mr.47 @THE_DON @Jedah @iksimkd @What if? @Eddard Stark @ONE @Атеистот @Fastforza @Овердрајв @G@rfielD
Јас го оставив Kenny да ја убие Jane ама после го убив и него и останав сам на крај, во еден cornfield со Alvine Jr. намачкани и се измешавме у walkers.
На крај играта ми рече околу 10% го одбрале тоа.
Почнав нов save file и одбрав да го убијам само Kenny да останам со Jane. Отидовме назад кај што беше Carver и дојде една тричлена фамилија која ја одбив да престојува со нас.
Повторно ми кажа околу 10% одбрале да бидат со Jane.
Почнав трет save file и одбрав да биде убиена Jane а да останам со Kenny. Стигнавме во Wellington и тука имаше огромен ѕид, скривалиште и една жена не пречека рече дека не примаат нови луѓе и даде храна но Kenny ја убеди некако да ги пуштат само децата а он да остане надвор. Не го прифатив тоа сакав со Kenny да бидам и така останав.
Повторно ми кажа околу 10% одбрале да бидат со Kenny.
Е сеа со процентиве не ми е јасно, ама најверојатно станува збор за тоа дали ќе одбереш да биде фамилијата со тебе или не (од вториот save file што го зборев) и од тоа дали ќе се согласиш да останеш во Wellington без Kenny.
м?

Последно уредено:
Член од
24 април 2008
Мислења
10.984
Поени од реакции
12.426
можно ли е да снимам pc игри на Dual Layer цедиња?
До толку не си запознаен(а) со најосновни факти за информатичка технологија ?

Одговорот е ДА, доколку видео играта е голема од 4.40 гигабајти и 7.99 гигабајти.

Доколку е голема 3.39 гигабајти или помалку, тогаш не мора да се реже на Dual Layer дискови, бидејќи и обичен DVD диск ќе заврши работа во таков случај.

Член од
26 јули 2014
Мислења
173
Поени од реакции
41
До толку не си запознаен(а) со најосновни факти за информатичка технологија ?

Одговорот е ДА, доколку видео играта е голема од 4.40 гигабајти и 7.99 гигабајти.

Доколку е голема 3.39 гигабајти или помалку, тогаш не мора да се реже на Dual Layer дискови, бидејќи и обичен DVD диск ќе заврши работа во таков случај.
полека бе ќе ме истепашcekoj ne se rodil ucen:D,иначе фала ! :D

Член од
7 септември 2010
Мислења
1.175
Поени од реакции
1.271
Има некои информации дали ќе излага Darksiders 3?

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

батеМаче

Човек
Член од
3 декември 2008
Мислења
320
Поени од реакции
272
Кога банкротира THQ дечкиве што ги правеа Darksiders игриве (Vigil Games) ги купи Nordic Games и досега тие немаат ништо спомнато. Јас очекувам дека ќе има нов дел ама не пред 2017 година

Член од
28 декември 2011
Мислења
4.371
Поени од реакции
6.208
Дали имаше некој проблеми со пуштање на Inquisition? Ја инсталирав онаа deluxe верзијата со кракот од 3DM и нејќе да стартне од launcher-от. Инсталирав и некои апдејти, нови кракови итн и пак исто. Со run as admin, без антивирус, со стаени сите фајлови not read only.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.637
Поени од реакции
34.047
Дали имаше некој проблеми со пуштање на Inquisition? Ја инсталирав онаа deluxe верзијата со кракот од 3DM и нејќе да стартне од launcher-от. Инсталирав и некои апдејти, нови кракови итн и пак исто. Со run as admin, без антивирус, со стаени сите фајлови not read only.
Praela neso problemi na odredeni procesori koa citav togas, moze ne ke da e do drugo.
Lizga kaj mene, doj ako sakas, 10 denari pola saat ili doj so mnogu pivo. :D

Kajgana Shop

На врв Bottom