Општи дискусии за игри

Член од
7 април 2012
Мислења
1.130
Поени од реакции
1.510
Aлфа верзија од новата Hitman ја има по торенти. Сега ја спуштам јас ама многу споро оди. Ќе пишам после импресии.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.733
Поени од реакции
27.720
Lords.Of.The.Fallen-CPY

Оваа беше нешо као uncrackable? XD

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
Aлфа верзија од новата Hitman ја има по торенти. Сега ја спуштам јас ама многу споро оди. Ќе пишам после импресии.
Што стори со играва?
Ја симнав јас, пробав да ја пуштам , чекав да се исчита стазата и ми се изгаси.

Член од
7 април 2012
Мислења
1.130
Поени од реакции
1.510
Што стори со играва?
Ја симнав јас, пробав да ја пуштам , чекав да се исчита стазата и ми се изгаси.
Одма кога ќе се пушти стазата излегува нотификација дека мора да се поврзи гејмпад од Xbox. Ако ја исклулиш одма после секунда пак се појавува. А во позадина си функционира играта, ама со ~10 fps. Можело некако да се сменат опции ама не можи ни менито да се отвори без гејмпад.

Член од
14 ноември 2013
Мислења
7.194
Поени од реакции
22.789
WoW Down to 5.6 Million Subscribers

Blizzard has their Q2 2015 earnings call today, announcing that WoW is down to 5.6 million subscribers at the end of Q2 2015. This is down 1.5 million from the Q1 2015 call that listed WoW at 7.1 million subscribers.

Нема да има нови пачови до наредната експанзија која ќе дојде за 12 месеца (минимум проценка), WoW веројатно ќе падне до 3 милиони.

MEDDLE

уставен кривичар
Член од
19 февруари 2008
Мислења
1.995
Поени од реакции
1.406
Ми се игра некоја добра стратегија.. дајте предлог (освен SC 2 и CoH 2) :)

G

goran896

Гостин
aj ako ne te mrzi kazi mi od kaj ja simna igrata... i dali ima da se simne od negde so site dcl... jas ja simnav ama mn me zafrkava.. ili ne moze da se napravi save ili posle 20 god mi se gasi skroz...ama pred da ja pustam mi pisuva deka nemam steam i deka moze da mi pravi problemi... pa da ne e od toa kojznae...

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Life is Strange е нешто најдобро што сум го изиграл од авантури годинава,знам дека GOT има уште една епизода но не верувам дека така емоцинално ќе ме погоди.

Не делува можеби на прв поглед како нешто посебно, има многу клише ликови и моменти, но има некоја драж, нешто што ја прави играта многу привлечна и симпатична, пред се двете главни протагонистки.

Kajgana Shop

На врв Bottom