grande-juve
е ај да плачеме сега
- Член од
- 20 ноември 2017
- Мислења
- 1.484
- Поени од реакции
- 7.307
Маја од дамна е автоматски горе со левелите зашо глеа Curb Your EnthusiasmКрена левел а?
![Кафе :coffee: :coffee:](/styles/default/xenforo/smilies/coffee.png)
Маја од дамна е автоматски горе со левелите зашо глеа Curb Your EnthusiasmКрена левел а?
Не можев тоа да го гледам.Маја од дамна е автоматски горе со левелите зашо глеа Curb Your Enthusiasm![]()
Па снимај ја бе друже, ако си на МаксТв имаш опција за снимање или пак враќање во живо, доколку си на Телекабел/А1 имаш опција за снимање на телевизорот.Дечки, дали некаде ја има за симнување серијата Слуга на народот?
Додека одеше во нормален термин ан Канал 5 од 17:35 редовно ја следев, но ова со полноќен термин не можам да следам секогаш.
На јут јуб само 1 сезона ја има на Хрватски јазик, 2 и 3 сезона е на Руски / Украински јазик и не ми е тој јазик разбирлив.
Има ли некаде да се симнат 2 и 3 сезона и да има потоа превод на Српски или Хрватски јазик?
На Нетфликс само 1 сезона ја има, aма сега гледам пишале Seasons coming May 16, што би значело дека останатите сезони ќе бидат достапни за 8 дена.Дечки, дали некаде ја има за симнување серијата Слуга на народот?
Додека одеше во нормален термин ан Канал 5 од 17:35 редовно ја следев, но ова со полноќен термин не можам да следам секогаш.
На јут јуб само 1 сезона ја има на Хрватски јазик, 2 и 3 сезона е на Руски / Украински јазик и не ми е тој јазик разбирлив.
Има ли некаде да се симнат 2 и 3 сезона и да има потоа превод на Српски или Хрватски јазик?
Па снимај ја бе друже, ако си на МаксТв имаш опција за снимање или пак враќање во живо, доколку си на Телекабел/А1 имаш опција за снимање на телевизорот.
Stremio...се има...Ги немам тие опции, не сум корисник на тие оператори.
Фала во секој случај.
Интересна е нешто или сега дека е актулен овој зелениов па мора да се гледа?Дечки, дали некаде ја има за симнување серијата Слуга на народот?
Is it good?Outer Range